Åh, shit!!

Stod här nu på morgonen och skulle bre mina mackor, när jag inser att jag totalt glömt bort samtalstiden med Cornelia´s lärare, som jag kämpade så att få ändra på. Fick den ändrad till fredagen, men mitt i allt styr med att jag fick hämta henne 1 timme senare än planerat, så försvann den andra tiden vid 14:10 totalt i min gröt hjärna. Fy så pinsamt, nu tycker hon väl att jag är en riktigt vimmsig mamma, med all rätt naturligtvis.
Så nu får vi hoppas att hon kan klämma in oss någonstans:-S.

Natten har annars varit bra, med ett litet undantag då Noah fick en otäck dröm eller något vid 03, han var jätte ledsen så jag satte mig i soffan en stund och då somnade han gott igen.
Väntar nu på Björn, får se om det blivit något skjutet. Sen ska det städas här hemma!!

Loppis..

var det på storgatan i dag, skulle själv deltagit, men jag hade ingen ork helt enkelt att styra upp det. Cornelia stod där med lite grejer tillsammans med Martina och de fick en hel del sålt, kul!
Själv var jag på gymmet med syster och tränade innan jag slöt upp med Björn och Noah på stan. Vi festade till det med en hamburgare och pommes till lunch, det var det gympasset=). Gick sedan med Noah till ICA för lite mat inköp och sedan hem. Styrde upp i tvättstugan och lagade mat innan Björn gav sig av till norr för lite bockjakt.
Så själv har jagh nu unnat mig en ansiktsmask efter prommenad med barn och hund, blir en kväll framför tv´n.


Så snygg ser jag ut nu=)

Fredagen..

..och Cornelia´s andra dag i skolan. Tog mina barn och gick ner på morgonen, var fruktansvärt kvavt så när jag väl var hemma igen så var jag genomsvett, säkert mycket hormoner oxå=P.
Var hemma ett par timmar tills mamma kom ner, då gick vi ner på staden och kollade lite kläder. Vid 12:10 skulle jag hämta Cornelia, så då stod jag där utanför klassrummet och väntade. Men så kommer läraren ut och säger att rektorn skickat hem meddelande om att tiden utökats till kl. 13:10. Kul det papperet hittade inte till vår postlåda, tur att man inte kör/går någon längre sträcka, och att man har lite affärer att strossa i...Så vi gick och satte oss och tog en fika så länge. Sen fick jag med mig Cornelia hem, styrde lite hemma innan det blev duschen för att sedan åka vidare ut till Bredsätra för att fira Zandra som fyllt år.
Johan kom förbi innan, så jag fick lite hjälp eftersom Björn åkte iväg på match.


Cornelia, Frida, Sandra och Lova innan skoldagen började.

Johan tog hand om Noah en stund!


straxt innan vi skulle åka, ringde min dotter som var i väg en liten runda, och frågade om hon fick följa med fam. Gunnarsson på Disco bowling. Det kunde jag ju inte neka henne, så hon fick tacomiddag och bowling med sin extra familj denna sommar=).
Ute hos mor och far samt syster blev det en trevlig tillställning med god mat, tack för denna kväll!!

Stark kille!

Så här har Noah kunnat göra från det att han såg ljuset för första gången, kanske inte hålla upp huvudet så länge som nu dock. Han är så charmig vårt lilla troll <3




Lite funderingar dåhan ser sig själv i speglen, gillar starkt att parat med den=)


Första skoldagen....

Så har Cornelia gjort sin första dag i Klass 1A, ingen större påfrestning men pirrigt och kul var det att få entra sitt nya klassrum. Och hennes lärare hade lagt ut röda mattan för sina elever, och när man steg in på den så innebar det att det skulle vara tyst och lungt i rummet! Bra gjort, och det funkade...ska kanske lägga en innanför dörren hemma oxå=).


Noah lika förväntansfull som Cornelia inför första skoldagen. Klädd i sina fina PoP kläder från Jon, Heléna och Leia.


Cornelia med bänkkompisen Lova, längst fram i klassen!


Full aktivitet bland både elever och föräldrar!


Så ja, lite speedad var hon ...

Noah tog det med ro=)




Efter en kort första dag i skolan, så bar det av hem med Cornelia, amma, blöjbyte, sen fortsatte jag och Noah in till Kalmar för Info, babysim. Sedan gick jag med Sara och hämtade Lukas och vidare till Kallskänken för lite sallad som vi åt hemma hos Sara och bror. Drog mig sedan ut till Obs och Maxi för litet inköp, blev lite större inköp då jag var med mamma i Kalmar i går=). Sen hemåt för att få i väg Cornelia på sitt första dans tillfälle inne på dansinstitutet i Kalmar tillsammans med Sandra Molander. Och det var ju succé hon kom hem och visade upp en hel uppvisning, så lättlärd och har verkligen potensial för dans, till skillnad från sin mamma=(.
Hemma dök helt plötsligt Noah dop präst upp, när Noah låg och mös nacken på sitt täcke, men prästen är sten cool så vi ser fram emot dopet=), lite planering blev det och kaffe på det!


Själv tog jag mig en löprunda i det underbara vädret och festade till det med lite grillat hemma senare på kvällen!

Så det kan bli....

Upp tidigt i morse för att bada Noah och själv hinna med en dusch innan jag tog mina barn och drog i väg till Loppisen i Färjestaden. Mamma var snäll och kom förbi för att ta lite av mina saker i sin bil.
Sara och Johan med Belle kom straxt efter oss, de är riktigt rutinerade efter lördagens loppis i Förlösa, hade ett helt släp med sig=). Sen var det bara att packa in sig, av allt jag hade med mig så sålde jag  en duk och 2 ljuslycktor. Ingen större förtjäns med tanke på att de tog 125 kr i hyra för borden=(.
Strax efter 13 var vi mätta på det hela och skulle börja plocka i hop, helt plötsligt står vår egen Susanne Reuter där och frågar om en ryggsäck att sätta barn i. Jag själv hade ingen, men jag visste att Åsa hade en så jag slog henne en signal. Först trodde hon att jag skämtade, men sedan blev hon så uppspelt som min kändiskåta syster gärna blir=). Visst tycker jag det är kul när man lyckas se någon i bland, men jag tycker ändå att de har rätt till ett privat liv som oss alla andra. Så jag tar det lungt, och tar det för vad det är...när hon sedan har gott blir jag kanske snäppet exalterad och måste ringa Björn ;-).
I varje fall så har jag haft på hälsning av Susanne hemma i mitt hus i kväll, då hon ville ha denna ryggsäck. Oerhört trevlig och jordnära människa, tycker dock inte hon är sig lik från TV.
Björn blir ungefär lika exalterad som Åsa, så han vägrade ju att åka och handla innan hon varit här. Sen stod han och smög i fönstret för att få en bild på Svensson Svensson bilen=).

Lite suddigt blev det=)

Noah fick sig en slurk mat innan vi gav oss av på morgonen.


Två loppistjejer!


Noah gömmer sig tryckt under sin kanin=)


Belle blev tagen för att vara en docka till salu=)


Det blir att inta Borgholms loppis på lördag i stället!
Nu väntas grillat=)

Sakta ner...

Sjutton vad dagarna går fort, ändå känns det inte som om man gör så mycket! Har de senaste dagarna försökt att inta stranden då det erbjudits. Sen blev det ju"måne" ännu en tur till Lammet, men jag skyller allt på mina föräldrars bröllopsdag och att jag inte kunde svika dem=), det funkar väl???
Försöker även få lite rutin på min löpning kontra gymmet, mår tokbra av det och vill därför hålla det i rullning.
Min stora dotter håller sig fortfarande aktiv med att umgås med vänner var och varannan dag, kul för henne men ångest för mig som inte tycker tiden räcker till. Men jag har ju fått några dagar vid stranden med henne den här sommaren i varje fall. Har även haft min kära mor med som sällskap och grannen till höger=).
Lillprinsen är mammas egen lilla goding, så snäll och glad för det mesta, vid femtiden på eftermiddagarna kan han få lite bryt, då han är så trött och har lite svårt att komma till ro. Det hör nu till vår dagliga rutin, men där utöver är han så glad och "pratar" förfullt, och jag bara njuter.

Mindre än en vecka kvar till stora tjejen börjar första klass, då blir det rutiner att komma in i, men det känns skönt. Tyvärr fick Cornelia veta att hennes bästa kompis blir tvungen att byta klass pga. ett litet hörselfel som kräver en hörselslinga i klassrummet, detta funkade inte där deras klassrum var så då får hon byta klass. Men de kommer att träffas på raster och det finns andra som Cornelia leker lika bra med. Men Cornelia blev naturligtvis jätteledsen.

Lite bilddokumentation av veckan!


Mini, Sanna och Cornelia vid Sjöstugan!


Mormor och Noah.


Sannabus!


Morfar och Cornelia myser på Lammet och Grisen!


Ett par syskon och mamma!


Mammas lille goding !!

GLADTOK!


Mina älsklingar <3




Belle mår gott på sin pappas axel!

Faster lyckades inte få Belle att le!




Noah är en riktig spännis, han är så fruktansvärt stark i kroppen, kan stödja hur länge som helst på sina små ben=)


mer bus hos morfar blev det=)


Stranden vid Kapelludden!

Noah tränar=)




Cornelia och Anna hade mysigt!


Fredag och jag är ensam med lilleman, Cornelia och Björn har följt med fam. Gunnarsson upp till Revsudden. Själv gjorde jag mig lite taco i långpanna och hyrde mig 3 filmer som jag ska börja se nu.
Ha det gott i helgen


Ammningsdemens....

Det är jag i egen hög person. Gjorde ett quiz på FB nyss ang. fotbolls kunskaper och fick hyfsad i betyg. Känns helt ok, älskar att se fotboll när det gäller, men jag har inte riktigt fått koll på alla regler. Skulle därför skriva en liten kommentar om detta när bollen kommer till motståndarnas mål och det inte är gubbar på rätt plats bakom en viss linje.....eller hur det nu är. Hade ordet på tungan, men precis när jag skulle skriva det, så bara "poff" var det borta. Och jag har fortfarande inte kommit på det =). Vågar inte störa Björn i sitt jaktpass heller, så jag får väl gräma i hjäl mig!!!

Blogga blogga...

...var finns tiden i bland. Det är inga problem att skriva ner lite, men sen vill man helst lägga till lite foton och det tar sådan tid.....så därför blir det i bland lite bloggvila.
Bockjakten är ju i full gång för Björns del, och han lyckades fälla 3 st. på två pass, var av en guldbock. Jag skiter fullständig i storlek på hornen, bara jag får mitt älskade rådjurskött. Sååå gott!! I kväll är det dax för ytterligare en jaktrunda till norra Öland.
Visst är det skönt att ha Björn hemma för lite avlastning med Noah när det ska duschas och tränas osv. Men ibland är det lite skönt att vara själv med mina små, jag har koll på det mesta , och framför allt ORDNING på torpet! Björn tillhör inte de mest ordningsamma, vi har inte direkt samma intresse för hemmet =(. Men han kan om jag ber honom ibland, dammsuga och torka golv. Fast lika snabbt efterdet kan han gå genom huset med skorna på =S.
Ja, ja dessa underbara män av olika kvaliteer!!
Idag vard det nytt besök på BVC för Noah, bara en vikt 6675g, längd och huvud hoppade vi över till nästa gång, hon är bra Anja, men inte så nogrann som Margareta var med Cornelia. Då var det mätning av allt varje gång, förvisso ser man att Noah växer, men det är alltid lite kul att jämföra med Cornelias mått som liten.

Sen var det MIN tur, dax för efterkontroll :-S på MVC. Alltid lite ångest, nu är det tydligen ingen rutin att göra en gyn kontroll. Men jag tycker det "känns" bra att ha fått skrovet undersökt=).
Alla mina värden var kanonbra, kul kul och japp även mitt underliv såg bra ut. Och det man bävar för, är man godkänd med sina knip? Men jag var faktiskt inte så orolig, eftersom jag kunde knipa av strålen direkt efter Noah´s ankomst så kändes det bra. Och jag fick fullt godkänt, hon var tom lite imponerad så här nära inpå :o).
Sen ska man ju välja preventivmedel, åh denna djungel. har alltid ätit P-piller, frågan är nu om man ska prova spiral??
Så detta har jag underhållit mig med i dag samt en lunch med mor, far och Björn!

Ska ner till gymmet med syster i kväll innan Björn ger sig av, sen blir det en kväll med "Joe Black" och tråna lite efter Brad Pitt =).


Tiden går...

Ibland undrar man var dagarna tar vägen, tycker inte att jag hinner med bloggeriet med att uppdatera min dagbok. I går hade jag till att börja med en lugn dag hemma, gick en runda med Mini så att barnen kunde somna. Cornelia var med bror och svägerska m. fam. på Ölands djurpark. Jag blev servad av Björn som var snäll och köpte hem en lunchsallad till mig. Så jag hade inte allt för mycket att stå i, mer en ett par maskiner tvätt. På eftermiddagen gick jag ner och handlade till kvällens grill middag med mina föräldrar och syster. Kände mig lite övergiven då Björn skulle på fotbolls match och Cornelia följde med fam. Gunnarsson till poolbaren så fort hon kom hem. Efter shoppingturen hann jag hem för en löprunda innan Björn blev hämtad. Sedan var det bara att börja förbereda maten, duscha och lite annat innan de andra anslöt sig. Gott blev det, avslutade med kaffe och kaka.
Fick även ta en titt på Zandra´s alla "verktyg" för diverse manikyr , pedikyr osv... Är så stolt över min lillasyster som nu påbörjat sin utbildning till hudspecialist/terapeut. Det kommer hon klara med bravur, är även lite avis, har alltid haft en viss förkärlek för det yrket. Men med min färgblindhet så är det inte många som skulle vilja ha hjälp med val av rätt foundation och andra färgkombinationer. Så det var bara att lägga den drömmen åt sidan, tala om handikapp...borde finnas något bidrag för såna som oss:-P.

Noah i kepsen.




Cornelia med sin arga lillebror!





Lördag: Fick åter igen en bra natt, sedan är man ju uppe med tuppen, men natten innehöll bara ett mål mat. Upp och styrde i ordning lite innan det var dax att möta upp syrran för ett pass på gymmet. Det gäller ju att motarbeta träningsvärken. Kan lova att axlarna var tuffast att ge sig på med träningsvärk, men allt känns bara bra när man är klar.
Hem och duscha, sen kom pappa förbi på en liten fika och pratstund, så vi satt och njöt ute i solen en stund.
På eftermiddagen anslöt sig Noah och Cornelia´s kusin Alva till oss, hennes föräldrar skulle på bröllop. Så vi styrde upp med tacos och annat smått och gott. Noah fick oxå lite uppassning av tjejerna.






Noah ska på promenad med mamma!


Cornelia tar gärna kort på sig själv =)


Kusin Alva och Cornelia myser med Noah.


Nu blir det lite film och mys i soffan för min del. I natt blir man gräsänka för ett tag Björn drar upp till norra delen för Bockpremiär med stort B. Det har laddats för fullt hela dagen, har nog aldrig sett Björn så nogrann med packning som när det nalkas jakt. Men vi önskar god jaktlycka, det är ju sååå gott!

Träningsvärk...

...eller inte. Var min första runda på gymmet i går, åh vad jag saknat det!!! Hade lite ångest, vet ju att det tar ett tag innan musklerna vänjer sig så jag var förberedd på träningsvärk i dag. Men se på den, känner knappt av någonting, lite i axlarna kanske. Körde igenom hela kroppen, men så var jag ganska duktig med strechingen (vilket jag inte brukar vara) så kanske är det därför det känns bra.
Försökte vara lite snäll mot min kropp så här i början, så det blev lite lättare vikter till att börja med. Jag är ju lite fjantig, men vill gärna ha lite att fajtas med med en gång. Men jag ska ta det lungt, sedan kan jag titta på alla killar som står med vikter som de får kasta upp för att överhuvudtaget få upp dem från stången. Och det vet tom jag att det tar bara ryggen skada av, och inga snyggga muskler blir det av det heller. Men de kan ju få tro att man blir imponerad, jag blir det definitivt inte =).

Och så lite natt rapport, Noah har sovit bra i sin egen säng till klockan 02:30 ca. den senaste tiden. Men sedan har ju jag varit lat och lägger honom hos mig (är ju så mysigt oxå) och ammar, sedan blir han lixom kvar=). Sover kanske någon timma till sen är det tutten som åker ut och in hela tiden, han har sådant tutt och snutt behov. Så för min del har det varit ganska sömnlöst den senaste tiden.
Men natten i natt har varit "peppar peppar...." helt ortolig, han sov i sin egen säng till att börja men Sisela bekväm tog upp honom då han var hungrig vid 2 tiden och han fick sova vidare i vår säng och gjorde det ända fram till 05:30 då han var hungrig igen. Känner mig ganska utsövd för en gångs skull :-). Får se vad kommande natt bjuder på!

Idag ska Cornelia följa med sin morbror hem, för att tillsammans med hans lilla familj få följa med till Ölands Djurpark i morgon. Så hon ska få sova över hos dem, så gulligt av er att ta med Cornelia oxå, hon blev jätte glad tusen tack <3.
Cornelia blir väl bildad i Ölands attraktioner, i går fick hon följa med sin kompis Frida och den kvinnliga delen av hennes familj upp till Solliden, tack snälla ni!

Haft en grymt mysig och rolig dag med min familj...

... i form av min egen lilla familj samt mormor, morfar och Zandra. Vi tog vårt strand pick och pack och köpte med oss färska frallor i Köpingsvik innan vi åkte vidare ut till Kapelludden på östra sidan. Kan ju lova att det var bra mycket varmare där än vad det var i Borgholm i går då jag badade. När vi tom får ner pappa i vattnet som ligger i en bra stund och badar, då är det garanterat varmt i vattnet. Själv doppade jag mig 2 ggr, åh vad jag önskar jag kunde få ligga och njuta jag med =(. Björn fick oxå tillfälle att fiska, dock utan resultat :).
Vi fick en jätte mysig och rolig dag tillsammans och många skratt blev det. Åt sedan mat ihop innan jag och Zandra GICK från BREDSÄTRA till BORGHOLM, vilket blev 1,5 mil sammanlagt eftersom vi valde en mysigare väg genom Köping och upp på klinten. Oj vad vi känner oss nyttiga, men from i morgon börjar vårt "hälsosamma" liv, hoppas nu att motivationen finns. Vi är nu invägda och har även mätt oss på diverse ställen =).

En liten fotosession kommer här.


Noah i hatten hos mormor!


och så lite matdax!


Zandra på väg upp från vattnet!


Och ett bild bevis på morfar som kommer upp från vattnet!


Åh så nöjd han var över denna prestation =)


Min lilla tjej!


Cornelia vilar ut tillsammans med morfar och Frida.
Jag passade på att plåta lite...

Cornelia

Björn med dotter!!


Pappa Björn och morfar passade på att leka av sig lite...




Jag med min fina tjej <3


Mormor hade roligt på sitt eget lilla vis =), puss på dig!!


Jag och min lille son <3




Noah med pappa Björn!








Stolt morfar tar igen sig med Noah efter maten!


Zandra och jag halvvägs på väg mot Borgholm

Det tog oss ganska exakt 2 h att ta oss från A-Ö, med lite små pausar då någon var tvungen att avbryta oss på telefon, och då det var dags för liten vatten paus.
Nu är man lagom sliten så god natt mina vänner !


Adjö och en dag vid stranden....

Så var det då dax för Helen och Aprilia att ge sig av mot stora staden, hann med drygt en och en halv dag tillsammans, men det är alltid lika trevligt och mysigt att umgås med Helen som är så gullig och omtänksam. Och lilla Aprilia som Cornelia har fått mysa och rå om lite ett par dagar. Sköt om er så syns vi snart igen, KRAMAR.

En sista bild innan avfärd.



Sedan bar det av för Cornelia, Anna och Björn in till Kalmar för att segla. Själv tog jag Noah med mig och gick ner till Sjöstugan(stranden) där mamma och pappa varit och tagit plats samt snälla som de tagit ner mina grejer. En underbar dag nere vid stranden och lite mer solbränna. Noah sov gott mest hela tiden så jag har för första gången denna sommar badat, det gick dock undan mamma fick hålla min bikini överdel när jag doppade mig, för att sedan kunna sätta på mig den torr. Vill ju inte ha mjölkstockning, men så skönt det var hoppas jag hinner med flera turer innan temperaturen sjunker igen!
Tack mamma och pappa för en mysig dag tillsammans!


En nyvaken Noah som precis fått mat och hann kräkas på sin snälla mormor som rapade av honom =)

Behöver ju inte nämna att pappa inte badade, han befann sig mer eller mindre större delen av tiden i skuggan, men söta är de min kära föräldrar =).


Hemma igen fick Noah lite mat sedan var han trött åter igen och somnade själv gott i sin säng <3



Cornelia och Björn hade haft en toppen dag i dag med Björns syskon och respektive, tyvärr trodde jag att de bara skulle segla så jag valde att stanna hemma, men de hade tydligen gjort mycket mer en så :(, ja ja så kan det gå!
God natt!

Fredag och ännu en dag på stranden och lite till....

Åhhhh, mitt lille gose troll har sovit i sin spjälsäng halva natten, när han vaknade vid 03 och var hungrig, så var det min egen bekvämlighet som kom i vägen. Orkade inte sitta och amma, så jag somnade med snutten vid bröstet, men i natt ska jag vara lite mer ambitiös hoppas jag. Steg upp pigg och styrde upp lite frukost för mina gäster, sedan tog vi ett par ärenden längs vägen innan vi var vi stranden. Observera dock att jag faktiskt var nere innan 10 idag=). Det blev en jättemysig dag och Cornelia och Anna var så snälla och tog sig an Aprilia så jag och Helen fick sitta och prata=).
Björn dök helt plötsligt upp och hade fått sluta pga. värmen, om man ändå hade den förmånen på jobbet!! Noah sov i stort sett hela strand vistelsen och vid 15 gav vi oss av hemåt för att handla och styra upp inför kvällens grillning. Björn har match så det blir tjejligan och Noah <3.
Zandra kom förbi efter jobbet och hade med sig en liten present till Noah och Cornelia, så gulligt av henne då hon visste att jag ville ha sådana. Tack älskade syster, puss puss!






Cornelia med sysslingen Aprilia.


Här med Anna oxå!


Min stora tjej är så omtänksam och hjälper gärna till!


Mina älskade söta barn en sådan glädje som strålar från er, älskar er mest av allt <3<3


Cornelia och Noah fick så fina presenter av Helen och Aprilia, tack snälla ni! Det har varit så mysigt att ha er här, nu åker ni hem i morgon, men vi hoppas få fler besök av er <3


Goa Helen myser med Noah!


Söta och glada Aprilia!


Grillmiddagen blev kanon!

Har så fina kort på Noah där han ligger och njuter naken i ett litet tält han fick låna av Aprilia, men tyvärr vågar jag inte lägga ut dem här =(.

Blir vädret som idag, så tar vi åter en tur till stranden i morgon!

Efter middagen blev det nattning av barn sedan kunde vi koppla av lite i soffan.

Noah var oxå med på ett hörn!


Helen passade på att mysa lite med Björn...tur det finns avlösare =))


Mys och gos!!


Äntligen väder för stranden igen!

Så kom då äntligen sommarvärmen och solen tillbaka, så torsdagen blev en dag på stranden tillsammans med Annelie och barnen samt Anna med sina barn. Vattnet var skönt och jag hade nog badat om jag hade haft Zandra eller Björn som kunnat ta hand om Noah, men det går fler turer=). Bar sedan av hemåt för att fixa lite och göra oss i ordning inför kvällens Lammat och Grisen tillsammans med Zandra och min super goa vän Helen och Hennes dotter Aprilia, var snart 2 år sedan vi sågs sist men desto roligare och mysigare. Smackade lika gott som vanligt, Helen blev ganska chockad av Zandra´s och min oerhörda aptit på spare ribbs, vi såg nog snarare ut som grott människor vid bordet=). Men det blev nog sista turen för den här sommaren, på återseende nästa år!!!
Hemma satt vi sedan och pratade och Helen njöt av ett gott glas rött, jag hade min flaska med vatten =(, men som sagt på återseende nästa år =))).


Noah i sin nya Pyjamas!

Min älskade söta dotter <3<3


Cornelia och Moa myser under ett paraply!


Helen och Aprilia, Zandra njuter av maten!


Jag och Helen!


Noah sov sig igenom hela kvällen och vägen hem, innan han blev hungrig =)


Ett stycke piffig Helen ;-)

Idag fredag blir det åter en dag vid stranden och Helen och jag får mysa med våra barn och bara ha det bra!!


Firat Björn!

Idag säger vi GRATTIS till pappa Börn som fyller 33 år!!! Men för hans del innebar det en jobbar dag och för min och Noah´s del en dag med mormor och moster Zandra i Kalmar och Cornelia en lekdag i vanlig ordning.
För min del blev det lite kläder och en IPOD med hållare till armen (som dock var alldeles för stor). Sen blev det en skjorta och tröja till Björn och mat på MAXI.
Hemma blev det grillat med mamms, papps och Zandra som kom ner och grattade Björn. En trevlig och avslappnad avslutning på dagen.


Födelsedags barnet=)


Liten skara av de församlade...









Tack för en trevlig kväll!!

Morgondagen bjuder förhoppningsvis på sol och då sluter vi upp vid Smedjan tillsammans med Annelie och barnen. Kvällen följs så av en trevlig tur till Laammet och Grisen för sista gången denna sommar, med Helen och Aprilia, jag, Noah och Zandra. Cornelia och Björn är nöjda för i år...men inte jag=).

Noah 2 månader!

Idag eller i natt vid 23:36 blir Noah hela 2 månader gammal. Våran lille pojk börjar bli stor:).Bara njuter av hans joller och underbara leenden <3


Loke är sovande barnvakt till Noah som hittat sig själv i spegeln!


Noah har hittat sin nalle!


Tyvärr får jag inte bort röda ögon ???


En tandlös litten dotter med Lava.

Middag med fam. Olin

I går blev det en dag med lite styr hemma, Björn klippte häcken och jag fixade med Noah´s inbjudningar till dopet. Zandra kom hit och tog sig an Noah så jag kunde hinna färdigt med korten, puss min syster för att du finns!!
Sedan dök Johan, Sara och Stefan upp, det var dax för sista söndagen (första för Johan :-) på Strand. Lilla Belle har hunnit växa på sig lite sedan sist, så nu var det lite mer människa av henne oxå. det är så mysigt med deras små gurgelljud :).
Vid 17 kom så fam. Olin och vi superade lite i en mindre grillbuffé, alltid kul när det uppskattas...Mycket trevlig kväll blev det, deras stora son Sigge är ju helt underbar, pratar oavbrutet där R byts ut till D så det blev många varma skratt, även lilla Elton gjorde succé, gladare unge får man ju leta efter :). Lite kladdkaka och grädde på det, så var vi rejält mätta och belåtna. Noah fick en fin dress och Cornelia ett fint halsband, tackar fam. Olin för en mycket trevlig kväll och för fina presenter!!!


Björn gav Stefan ansvaret för Noah, och det gick ju bra bara lite ovana:)


Lille Elton!








Sigge bus!


Katterna invaderade Eltons stol.


Noah och Sigge tittade på Bamse en stund!


Cornelia kom till slut hem med Martina och Anna efter en dag på Revsudden.
Slutade i vanlig ordning med att hon sov över hos fam. Wall/Gunnarsson=)

Lördag

Även lördagen bjöd på Beachfotboll i strålande väder, Lag Norrlands Guld hamnade på 3:e plats då de besegrades av Ekonomihuset och vinnarna blev naturligtvis Färjestaden.
Jag och Noah gick sedan hem, Cornelia blev kvar med fam. Gunnarsson och sin äldsta moster och kusin Alva nere vid after beachen. Väl hemma tog jag och Noah oss ut till mamma och pappa, blev bjuden på våfflor sedan hjälpte mamma mig med att färga håret. Tack mamma för hjälpen och för en trevlig eftermiddag!
Sedan ringde Björn och sa att vi skulle gå på Kina restaurangen med fam. Wall/Gunnarsson, så jag tog bilen och åkte ner till staden. Gick en runda med Noah innan resterande anslöt sig, trevligt blev det och händelserikt på köpet. När vi sitter och pratar så känner jag att det börjar lukta rök och helt plötsligt brinner det i Helena´s servett. Ja det gick ju bra tack och lov, men kul fick vi =). Sedan blev vi bjudna på efterrätt hemma hos dem, så det blev en trevlig avslutning på denna lördagen, tack för det!

Beachfotboll och Kräftskiva på Karlshöjd...

...det var vad som stod på programmet i fredags. Björn skulle tillsammans med ett gäng grabbar spela i Canal Digital´s beach fotboll. Så Noah, Cornelia och jag tog oss en promenad ner till Strand, tyvärr missade vi naturligtvis första matchen där Björn drog in 5 mål. Men det blev två matcher till och ytterligare några mål. De vann två och förlorade mot Färjestaden, ganska självklart där de samlat i hop sina fem bästa spelare :). Men kul var det och vädret höll sig soligt och skönt till sista matchen då det kom en skur med regn.
Sedan bar det av hem för att förbereda kvällens kräftskiva, ammad Noah vid 18 tiden sedan sov han fram till klockan 23 då jag gick hem. Trodde då att det skulle bli en natt av uppesittande, men icke han sov sig igenom natten på ett mål mat fram till halv sex. Underbara barn, du är så lätt att ha att göra med. Kräftskivan blev som vanligt jätte trevlig.

Lite bilder från dagen och kvällen!




Noah myser med Lina!


Laget Norrlands Guld som Björn spelade med!




Noah var glad i vagnen!


Lite barhäng mellan matcherna.


Fillan byter tröja inför uppvärmningen!


Svante, lagets målvakt!

Kräftskivan!


Noah´s vakenstund innan han somnade...














Anders, kvarterets klädmedvetare :)


och hans fru, grillmästaren Helena.



Sanna var med nästan hela kvällen tillskillnad från Noah.

Nu ser vi fram emot nästa års kvartersfest, då även jag kan få njuta av lite berusande dryck =)

RSS 2.0