Stiger upp...

...sedan är det nästan dax att lägga sig igen. Ja, så illa är det, dagarna bara försvinner och jag hinner inte med allt jag tänkt mig. Här sitter man som 2 barns mor vid 30 (+1) års ålder, tänkte att det är väl lungt med 7 års åldersskillnad mellan barnen. Men inte jag tycker dagarna är ett ända stort planerande för att hinna med allt, och då jobbar man inte än =S. Eloge till de föräldrar med 2 blöjbarn, jag har ju åtminstånne hjälp av Cornelia som kan ta både kiss och bajsblöjor=).
Detta medför ju att mina planer på att blogga om våran vardag och så inte riktigt hinns med. Men nu kl. 03.35 sitter jag och lyckas printa ner lite på arbetstid. För mina patienter, de sussar så gott så...
Annars är det som vanligt, Noah, Cornelia och jag snorrar vidare ett tag till. Och vi 3 väntar med längtan efter att badrummet ska bli klart så vi får avnjuta ett varmt bad........ Men det är ju mycket som ska göras, skaffa aldrig hus. DET BLIR ALDRIG FÄRDIGT!!!!!!!!
Var ju inne med Noah på barn för kontroll av hans blåsljud på hjärtat, fick en jätte bra hjärtdoktor som hörde ett litet klangljud på hjärtat, som är vanligt på barn och växer oftast i hop med tiden. Noah skötte sig klockrent och låg helt stilla under EKG-reg. Min duktiga lilla prins<3.
Ska ta och jobba lite nu, så jag ska försöka komma i gång med bloggandet och kanske något mer givande att skriva om.
Hoppas ni sover gott i era sängar!!!

En sjuk liten kille...

Har haft en tuff tid den senaste tiden, Noah fick ju sin andra svinvacc. spruta den 28/12, fick därmed 2½ dygn med feber runt 39,5. Febern blev bättre, men nätterna fortsatte att vara tuffa, då han hostade och hade svårt att dricka någon vällning vilket resulterade i att han sover dåligt och likaså jag =(.
I natt var det dock ännu värre då näsan hans började rinna oxå, så det blev ingen vidare ro fylld natt. Därför ringde jag vårdcentralen och fick komma upp för en liten kontroll i fall det är något bakteriellt. Nu var det tack o lov inte det, men jag fick ändå Bricanyl utskrivet och Nezeril. Inga positiva inslag för Noah som blir jätte arg.
Noah fick även stick i fingret av Gun och blev inte jätte lycklig över det, men blev välldigt förundrad över det lilla vita plåstret på sitt finger, sötnosen min <3. Så nu vårdar vi lilleman så gott vi kan för att han ska kry på sig, dessa virus infektioner är ju inte så lätta att bemästra.
Så nu kan jag inte skryta med några sömnfyllda nätter för min del längre, men jag hoppas det vänder snart. Krya på sig mitt lilla hjärtetroll!


Nyår 2009!

Så blev det åter dax för nyårsfest, förra året jobbade jag fram till 22 så i år får man vara med hela kvällen. Vi firade tillsammans med Johan, Mini och Sanna, så dagen innan var jag o Mini nere och gjorde matinköpen. Björn fick i uppgift att fixa oxfilén, vilket blev en historia för sig =).
Började dagen med att ta det lungt innan vi förberedde oss inför kvällen och straxt efter 16 strosade vi uppklädda in till grannarna. Noah somnade i vagnen och sov gott där under tiden vi förberedde maten.
Jag och Mini styrde väl upp det mesta av förberedelser med sallad, förätt och potatisskalning. Killarna for i väg och inhandlade diverse raketer, Johan hade ett extra gott öga för dessa leksaker =).
Björn fick sedan i uppgift att fixa potatisgratäng och Tournedon (stavning???). Sen måste jag själv skryta med min rödvinssås som blev super god...
Medans vi styrde i köket, hade Cornelia och Sanna fullt upp med sitt lilla köksbestyr i Sannas fina IKEA kök. Cornelia är cerkligen en pärla till att roa små barn =).
Satte oss sedan vid det Mini´s fint dukade bord och avnjöt förätten för att sedan inta den underbara middagen. Supén avslutades med en klassisk maräng swiss med hemma gjord chokladsås =P.
 Tufft för ett gäng trötta småbarns föräldrar när man inser att det är ett tag innan tolvslaget, men vi fyllde ut tiden med annat skoj innan klockan helt plötsligt var tid för att styra upp bubbel och massa kläder inför raketskjutning. Till och med våra småttingar var vakna, så ut i kylan och skåla in det nya året tillsammans med övriga firande grannar i husen brevid.

Tack Mini o Johan och ett Gott Nytt År!!!!

















RSS 2.0