Vårstädning påbörjad....

Har i dag påbörjat min vårstädning som innebär allt från tak- till golvtvätt samt fönsterputsning. Vågar inte lägga ut bild på före och efter, för då skulle ni bli chockade över hur min städning går till. Jag besparar er detta och lägger ut bilder när allt är färdigt i stället. Jag började i dag med kontoret, kändes lite lagom...dock slutar det med att jag röjer järnet och rensar ut rejält. Så naturligtvis tardet lite längre tid en beräknat. Nu är det bara golven kvar sen är kontoret färdigt.

Unade mig själv en god pasta och kycklingsallad på Cafe trädgården innan jag hämtade Cornelia, det satt som en smäck.
Får se vilket rum jag skall ta mig an nu??? På återseende.

Ja, det blev då Cornelia´s rum vilket jag så här i efterhand ångrar starkt. Detta barn kan verkligen samla på sig allt mellan himmel och gjord. Hittade även en plastburk där hon blandat i hop någon icke tilltalande röra som säkert fått stå i ett par veckor...den lukten!!!! Mycket böjande upp och ner blev det innan det rummet var färdigt, och jag kan lova att fogarna känns av och mina stackars vader skulle behövt lite stödstrumpor.
Den lilla inne i magen har dock sovit ganska bra för när jag väl lagt mig till ro framför tv,n så blev det full aktivitet i magen, undrar om den fortfarande ligger med huvudet ner, med tanke på de rörelser den utför så är det tveksamt.

Målet för morgondagen är att påbörja vårat sovrum och kanske gästrummet, men det kommer troligtvis bli en tur med Mini till Färjestaden för lite blomster shopping. Lite brake i storstädningen skadar nog inte.

Såg sista avsnittet av "Den rätta för Rosing", det är lite som att krypa ur skinnet när man tittar på det, så pinsamt och hur ser bruden ut. Borde kanske minska på botoxen i läpparna så hon i varjefall kan prata rent med sin nyfunna POJKvän....

Och så kräktes man lite galla över andra människor oxå.....marsch i säng för min del, höll på att försova mig i morse.

Sov sött!!!

Lördag kväll.

Jag, Cornelia och syrran styrde då upp för en lördagkväll med massa gott och så lite Robinson.




Sätter oss och börjar njutta och koppla av framför tv´n, strax innan 21 lutar vi oss mätta tillbaka i soffan och konstaterar att  hela kvarteret är becksvart. Inser med ens att det var ju i dag vid klockan 20:30 som alla lampor skulle släckas ner. Så där stod vi i ett fullt upplyst hus och började pina omkring för att släcka alla lampor som stod och brann, bara för att kunna joina alla övriga ambitiösa och tidsenliga grannar....lätt pinsamt. detta lär man väl få höra ett tag fram över.
När vi väl fick tända igen var det bara till att styra upp disken, sen slängde jag mig i soffan för att kolla in Sverige -Portugal, första halvlek kändes lite överlägset Portugal. Hoppas jag kan hålla mig vaken andra oxå.

Så här trött var lilltösen efter mat och en dusch, sov gott lillpärlan min!


Insåg att jag kanske inte ska sitta framför en fotbollsmatch med tanke på hur jag lever mig in i spelet, sammandragningar har jag ju så jag klarar mig en då. Sverige hade precis en kanon chans på mål, men men...

Lördagskvällens planering...

Planerna för kvällen är en lugn hemma kväll med syster och Cornelia, vi ska käka kräftor, ugnsgrillade grönsaker och vitlöksbröd. Björn ska norröver på inflyttningsfest och gör bäst i att sova där, det lär nog inte gå lungt till misstänker jag :-).

För oss tjejer blir det Robinson och ett par filmer framför tv´n. Hörs senare...

En dag av shopping i Kalmar!



Cornelia är laddad för en dag inne i Kalmar dock i avvaktan på att pappa Björn ska komma hem först.

Packade sedan in oss i bilen i ett taskigt regnväder.


Började våran inköpsrunda på IKEA, där jag hittade ett par lampskärmar, vita vaser, fuskblomma och lite annat smått och gott. Jag är just nu inne på att styra upp lite i vardagsrummet. Det ska bli vitt och limegrönt till sommaren med möjligt lite svart inslag. Hittade även på CITY GROSS fyra jättefina kuddar till soffan för halva priset. Kul att man lyckas med det ngn. gång.
En del av inköpen:


Sen bar det in till staden för att inta lunch på Zorbas åter igen, men gott i vanlig ordning!


Var förbi syster på Make up store där det blev lite shopping för min del medans Björn och Cornelia tog en tur till diverse jakt- och fiske butiker. Förstår inte vad det ska bli av min dotter...? Som avslutning på denna Kalmar tur bar det av ut till Elgiganten och Frida som gav utmärkt service med tanke på att vi kom hem med både en videokamera och en digitalkamera till mig. Slipper nu att konka runt på en stor system kamera :-).


Snabba pedaler in till "stan" igen för att Björn skulle hinna in på Bolaget innan de stängde. Fångade upp Zandra på vägen så hon slapp och ta bussen hem.
Kvällen hemma avslutades med tonfisksallad, bröd och annat gott till Let´s Dance finalen, som slutade precis som önskat att Magnus Samuelsson vann. Måste dock påstå att Laila`s show nummer var grymt bra.

En återblick igen..

I går började jag min dag med att följa med Cornelia till förskolan, det var en upplevelse i sig. Kul att Cornelia uppskattade det så mycket och det var mysigt att få sitta och pyssla med barnen, men övervägande killar i klassen är ju fruktansvärt ouppfostrade. Ingen som helst respekt för fröken och är allmänt högljuda och uppkäftiga. Det är ju tragiskt att barn är så respektlösa gentemot vuxna människor. Sen bar det av hemåt och Cornelia fick med sig Moa hem, gjorde sedan ett försök att vila inför kvällens aktiviteter, det gick ju si så där.

Kvällen innebar ett hemligt LC- möte som jag var inbjuden som gäst till, mötet var en 21-årig tjej från RFSU som kom och berättade om organisationen och om sig själv. Hon är själv lesbisk bisexuell och berättade hur det var att komma ut och om alla lagar, normer och så vidare som gäller för homo, hetro och transindivider i olika kategorier. Ett mkt. intressant och givande möte, där det uppkom många frågor av blandad karaktär. Det mest rogivande för kvällen, om man nu kan se det så, var att vi blev upplysta om en ny variant av "kondom". Den så kallade "SLICKLAPPEN", finns att köpa, men många väljer att klippa i tu en vanlig kondom. Med andra ord är detta ett skydd vid oralsex på kvinnor, har själv svårt att begripa hur det fungerar. Måste bli ett frustrerande moment om man skall flytta omkring en lapp samtidigt som man skall lyckas tillfredställa tjejen....ja, jag sicka beskymmer. Men kul var det i varje fall och alltid lär man sig ngt. nytt!

Nu tar jag en tur in till Kalmar med lilla familjen för att shoppa loss, hörs i kväll!

Gårdagen som var...

Naturligtvis sov jag inte en blund natten till gårdagen, om det var för att jag visste att jag skulle gå upp tidigare än vanligt eller rent hormonellt, det  har jag ingen anning om. Vid 6 var det bara att pallra sig upp, Cornelia var på tipp topp humör och kläder var redan fixat kvällen innan. Så hårfix och tandborstning, sedan körde Björn henne till fritids.

Sen till kattstackarn som inte fått mat sedan 18 kvällen innan var ju helt utsvullten och förstod inte varför husse ej fyllde på matskålen (trots att det var jag som "räddade"denna lilla katt så är Björn storfavorit, trots hans egen motvilja för katter). Släppte ut Bilbo för att han skulle få kissa, det var med stor tveksamhet dock med tanke på orkanen och snöovädret utanför. Men ut gick han och ställde sig och kräktes för att sen äta upp det igen, blää, och då säger naturligtvis min klyftiga lillasytser. Att så gör katter när de svälter för att fylla ut magsäcken igen! Ja, alltid lär man sig ngt. nytt. Väl inne igen får Bilbo syn på kattburen som inte varit framme sedan vi hämtade honom, lite konfunderad blir han men går sedan snällt in i den. Hela vägen till Färjestaden säger han inte ett ljud, ligger mest med tassarna utanför och somnar efter en stund.
Hos veterinären blir han stor favorit, har tydligen en jättefin och ovanlig färg och teckning, kul. Sen charmar han henne genom att slicka henne på handen, han förstod nog inte riktigt vad han hade framför sig. Lämnade lillpojken där och tog en tur neråt city.

Pga. den tidiga timman så svängde vi förbi Camilla och tog en fika samt pratade lite strunt i vanlig ordning. Sedan bar det vidare in till Kalmar. Var en sväng på Hagbloms och kollade lite priser på önskat kakel...ooops, det jag vill ha tillhör inte den billigaste varianten och Björn tillhörde inte den lyckligaste ekonomiska bidragaren i det här läget. Men vi får kolla med lite kontakter och se vad vi kan få i hop, det löser sig säkert ;-P. Sen bar det vidare till Babyproffsen och hämtade ut ett gratiskitt, med smidig soptunna för blöjor, blöjor, napp och lite annat smått och gott.

In en sväng på Gina och hittade faktiskt en lång tröja och ett par leggins i marinblått, förhoppningsvis kanske man kan se lite smäckrare ut i detta. Risken är nog inte så stor misstänker jag :-)


Sen intog vi en lunch på Zorbas och gick där i från kanonmätta i vanlig ordning.
Tog en sväng in på evildesign för att boka en ny tid för min efterlängtade tatuering som jag fick avboka då jag blev gravid, nu är det klatt den 3/9 blir jag märkt!

Me like!!

Nöjd och gräsligt trött körde vi tillbaka till ön för att hämta Bilbo, hamnar självklart i en trafikolycka mellan två personbilar. Stora bilskador och chockade förare, dock inga synliga skador. Ambulans och räddningstjänst kom kort därefter.

Bilbo var trött och tagen när vi kom, såg ut som om han dragit på sig en rejäl fylla, stackaren så ont det måste göra. Och ID-märkning i örat. Han var en slagen hjälte hela kvällen hemma. Men jag kan garantera att han nu på morgonen fick upp hela familjen utan pro

Aaaaaaj...

Ja, då har man gått in på sin första lediga dag, och hur är läget då? Jo, foglossningen känns av mer än vanligt och jag kan somna precis när som helst. För att rycka upp mig i detta lite snöiga väder som varit i dag, så tog jag tag i att byta sängkläderna och tvätta ett par maskiner tvätt. Men det var ungefär vad jag klarade av innan jag var tvungen att lägga mig på soffan, och där somnade jag gått ett par timmar. Försökte stoppa i mig lite lunch av det som går att få ner i denna redan så välfyllda mage, sen bar det av för att hämta lilltjejen på minimalerna och göra lite bankärenden.

Det här med demens är ju en följetång som hör graviditeten till, hittade naturligtvis inte min plånbok efter att jag använt den igår. Men ganska säker var jag på att den skulle finnas på säker plats. det positiva med detta var ju att Björn fick åka och handla till middagen =). Sen hittade jag min plånbok, och det var faktiskt lite Björns fel att den inte fanns på plats, skönt. Lite ugnspannkaka blev det innan jag och Cornelia tog en tur in i duschen, Björn drog i väg med resten av grabbgänget 30+ som startat ett nytt fotbollslag där de kan mäta sin krafter. Brukar inte vara hemma förrän efter 23 så det blir en lugn kväll med lillsyrran.

Vad händer då i morgon...jo lillkissen Bilbo ska få möta doktor vetrinären som skall göra honom 2 kulor lättare. Så från och med 18:00 i kväll är det fastande som gäller, sen blir det till att hälsa på in i kattburen tidigt i morgon för färd mot Skogsbykliniken. Oj, det är inte att man är lite orolig, kommer han vara lika go och kelig när han är klar?

Sov gott!

Min älskade syster...

Datageniet i familjen är min älskade lillasyster Zandra, tack vare henne har jag kommit i gång med bloggandet och fått en trevligare bloggsida än vad jag själv skulle lyckats knåpa i hop. Älskar dig gumman!!

Bilden har jag lånat från Sara.

...så var man då äntligen ledig!

Blev några timmars sova av efter en ganska tuff natt på jobbet. Blev sedan väckt av min lilla prinsessa som stod och hoppade vid sängen. Det var ju barnens dag på Harry´s i Borgholm. Så upp och göra sig i ordning för att åka ner till Harry´s.
Där var det full aktivitet....

Cornelia får ansiktsmålning av Annelie



Emelie flätade hår..



Slut resultatet


Efter detta kalaset bar det av ut till mormor och morfar för middag samt semlor på det, trevlig avslutning på helgen.

Vägen mot förlösningen....



För att hålla mig uppdaterad...

...och så är det bara ngr. timmar kvar.

Jobbade natten som var, tog mig hem och stöp i säng efter lite frukost. När jag vaknade vid 13 så var jag som vanligt akut kissnödig och gräsligt trött. Väl ute i hallen så inser jag att ute är det strålande sol och vindstilla, bestämde mig ändå för att gå och lägga mig lite till. Dömt att misslyckas, låg bara och längtade ut i solen, så det var där jag hamnade. I min solstol tillsammans med bok och katten intog den andra stolen. Björn var nere i garaget och målade och Cornelia skulle i väg på barnkalas så med andra ord, lungt och skönt.
Sen var det till att fixa lite gott käk inför mitt sista arbetspass för ett bra tag, duscha och bege sig in till jobbet och här sitter man nu. Trött javisst, men timmarna går framåt och ledigheten kommer närmare.

Bättre morgon...

Dagen började bättre idag, dock lite stressigt men det hör ju vradagen till. Cornelia skötte sig alldeles utmärkt, tog till och med sin vinterjacka på sig idag, kors!
För egen del ska jag köpa ett lass med godis till mina arbetskollegor eftersom jag gör mina 2 sista nätter denna helgen. Känns oerhört skönt att få lite ledigt från jobb ett tag...så på söndag morgon vinkar jag av =).

Ha en trevlig fredagkväll alla lediga och håll tummarna för att M. Samuelsson går till final!!!

Tonåring redan????

Jag har en snart 7-årig tonåring hemma! Vad gör man, det går inte en dag utan att vi kommer ihop oss, i morse började det helt perfekt. Vi åt frukost och jag flätade hennes hår som ers höghet önskade, vilket jag oxå gärna gör med tanke på hennes "flygiga" hår. Ovanligt nog var hon jätte nöjd med de kläder jag lade fram till henne, men sen kom vi då till ytterkläderna. I går var det ju underbart härligt väder så Cornelia fick ha sin älskade skinnjacka, dock med en kofta under, allt gick hur bra som helst , med undantag för att hon inte ville ha mössan på till skolan. Men hon lovade naturligtvis att ha den under rasterna.
Åter till morgonens styrkepass, solen sken i dag oxå men eftersom jag visste att det skulle vara mkt. kallare i dag så tog jag fram en fliströja och vår/regnjackan...Det medförde ett vansinnesutbrott från Cornelias sida, då hon hade så fula kläder och jag var den dummaste mamman som finns. Kan ju villigt erkänna att mitt tålamod tog slut...Cornelia skulle kunna gå och frysa en hel dag, bara för att se klädmässigt snygg ut. Tyvärr har hon väl mkt. av det från mig, med undantag för att jag hatar att frysa, och klär mig där efter. Detta förstår inte Cornelia, skinner solen ute så tror hon att man kan ta på sig bikini.
Efter stora tonmässigt, höga diskussioner så bar det till slut av till förskolan, med flisjacka, vårjackan samt mössa på huvudet. Cornelia var dock noga med att kolla i backspegeln att det inte syntes hur mkt. hon hade gråtit innan vi gick in på skolan.
Väl där inne spatserade Cornelia in utan att säga hejdå, det som i detta läge underlättade var att en annan mamma berättade att hon höll på att bryta i hop av allt styr innan dagen börjat, och hon har 2 barn.
Kanske psyket är nästa hållplats för mig?

Så här snäll och rar kan min dotter vara...

En natt på jobbet...

Ja, nu börjar det ju närma sig...med bara 2 nattpass kvar så kände jag att jag måste dokumentera lite för att kunna falla tillbaka till när suget blir för stort ;-)


Tina röjer upp lite i patientköket.




Nattens antibiotika...


Gravidast på alla håll och kanter...


Min arbetshörna på natten.


Tina väntar på att vi ska inta våran natta mat..


..som denna gång bestod av goda sallader.


Här är pärlan som gör nattpassen...




Cornelia uppträder...

Ja, medans mamma har sovit så har Cornelia varit i kyrkan och uppträtt med minimalerna, tråkigt för mig att missa det. Barnen är så duktiga och det är helt rörande och se vilken inlevelse de har i sångerna. Men här kommer lite bilder...










...och så lite efterfest med kompisarna!

Lite avkoppling innan jobb...

...eller inte? Åkte hemifrån lite tidigare under gårkvällen för att varva ner lite innan arbetspasset började, Cornelia är en oerhört aktiv tjej som håller en på topp hemma. Åkte därför till "Citygross" hur avkopplande det nu är? men det belv lite små inköp inför natten. Kände mig sedan lite småhungrig, så därför tog jkag vägen förbi MD för lite nuggets, morötter och apelsinjuice (lite nyttigt var det). När jag sitter där och äter så går en äldre man ut genom dörren, sen ställer sig han och öppnar och stänger dörren, ja en sisådär 15 ggr. Fortsätter sedan fram till den svarta lilla grinden som finns där och gör samma moment där?!?! Tänkte väl att han var nöjd men vidare på vägen finns ju denna sopstation med vippande luckor, och där var han ju oxå tvungen och ställa sig och puta på dessa luckor fram och tillbaka. Förstår att han inte hade alla hästar hemma, men ngn. större avkoppling blev det som sagt inte för mig. Och inte blev det bättre när man kom lite tidigare till jobbet, där det blev fullt på drag och jag hamnar naturligtvis i centrum för hela händelsen då man var först på plats. Så för att inte under mina senaste månaders graviditet behövrt SPRINGA till röntgen med en pat. så var det där jag hamnade och nu så här några timmar senare så strejkar mina fogar rejält. Men va f*n slutet är i antågande så det är bara att bita i hop och se glad ut =)

Bölande i mängder

Okej, tanken var ju att jag skulle vila inför mitt nattpass, satte på "When a man love´s a women", det är kanske 5:e gången jag ser den och jag lipar som en gris i vanlig ordning, den är ju bara så sorglig och berörande. Så mycket sovandes blev det inte, får väl ta mig en litenlur efter maten
Trevlig lördagskväll till alla som är lediga och kan njuta av den!!!

Fredag kväll...

Ja, ha då är snart fredagen till ända! Fick ett ryck efter dagens promenad och tog tag i tvättstugeriet, alltid lika skönt när det är klart.
Sen är det ju det här med att komma på ngt. gott att äta till kvällen, det var lite velande hit och dit men tillslut bestämde vi oss för att ta fram grillen och ugnsgratinera lite grönsaker, alltid lika gott! Björns kusin Martin kom förbi, han var påväg tillbaka till Stockholm. Så vi passade på att bjuda på lite mat, trevligt. Lämnade disken till den "manliga" delen av hushållet, och la mig på soffan för att kolla på Let´s Dance.
Jag är som Tony...precis lika förtjust i Magnus, ganska imponerande hur den stora kroppen kan röra sig så rytmiskt. Jämför honom lite med Björn som inte är fullt så stor, men ändå äger en viss kroppsstorlek av den mer kompakta varianten. Skulle inte kunna föreställa mig att han skulle komma i närheten av vad Magnus kan utföra. Björn har ju lika svårt att ta på sig strumporna som jag har, och då har jag en stor gravid mage framför mig som tar emot=). Men äntligen åkte ju Elisabeth hem!, tyvärr får man ju inte längre njuta av charmören Tobias längre...Ja, ja, vad är väl en bal......
Ska försöka härda ut ngn. timme till så att jag får sova i morgon inför nattens arbete.

Sov sött!

Det närmar sig....

I går var det dax för ytterligare ett besök på MVC, naturligtvis kom väl jag inlunkandes ca. 5 minuter för sent, vilket är oerhört ovanligt för att vara mig som alltid är i tid! Men väl där var det bara att köra på med Hb, BT, urinprov samt att lyssna på barnets hjärtljud. Det bästa var att mitt blodvärde var bra, ingen är lyckligare än jag när jag slipper äta järntabletter=). Sedan fick jag möjlighet att känna på barnets huvud, en oerhört häftig upplevelse, men det var för att den redan lagt sig till rätta neråt med huvudet, kanske kan den komma ut lite tidigare än beräknat?!...Men nej då det ligger liksom inte i mina gener...
Sedan bar det in till Kalmar för lite ärenden i form av att ragga kakel/klinkers och badrums kataloger, åt lunch på Zorbas tillsammans med bror, syster, Sara och Anna gott och trevligt!
Vid 14:00 var det dax att på börja min sista kvällstur inför havandeskapsledigheten; det var kors i taket skapligt lungt på avd. men sen så jobbade man ju med pärlan Tina, som dock galen som hon é vakat av efter 3 nätter och sedan börjar jobba igen vid 14. Men hon härdade ut och det blev en trevlig kväll på jobbet trots min ringrostighet efter att bara ha jobbat natt i ett års tid. Då var den kvällen avklarad och jag drog hemåt för lite avkoppling i soffan innan sängen intogs för en ny torktumlarupplevelse...

Dagens motion...

Har tillsammans med Cornelia, Mini och Sanna precis kommit tillbaka från en promenad ner på staden för att äta lunch. Det blev en sådan där nyttig lunch med hamburgare och pommes, men vá sjutton vi gick ju hem oxå! Mina fogar gör sig väl påminda efteråt, men det är väl bara att tacka och ta emot...








Dagen som var...

Har idag varit hemma med lilltjejen som låg med 39.5 i temp hela natten, hon var ett värmande element för sin frusna mamma i varjefall. Själv sov jag inget vidare känner mig som en torktummlare innehålande  tennisbollar som stutsar omkring i magen. Det är fullt pådrag i magen nattetid och det känns vill jag lova, la väl i från mig boken runt halv fyra tiden och fick några timmars sömn innan jag vaknar till Cornelia som lagt sig ute i soffan och vill ha FRUKOST. Det var bara att masa sig upp och inse att det har snöat ute, inte vad man väntat sig efter gårdagen som var som en vårdag ute. Frukosten fick damen serverad framför tv´n, själv vandrade jag tillbaka till sängen en stund. När jag väl hittade lusten att gå upp igen så bar det ner till city för att ordna lite matinköp samt en tur till apoteket. Hemma igen hade väl lilltjejen piggat på sig och nu var det de vanliga tagen, själv tog jag mig en tur in i tvättstugans värld med strykning och lite övrigt plock. Snabba bud blev det när man såg att klockan närmade sig hemkomst av den manliga delen av hushållet, det är ju alltid ett önskemål att maten är på gång. Det blev torsk i kaviarsås med basmatiris mkt. gott!!!
Ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba i natt, men då jag har planer för morgondagen innan jag börjar mitt kvällspass så var inte motivationen jätte stor, samtidigt är det tufft med 1½ timmes marginal innan man skall vara ombytt och på plats. Så det blev en lugn kväll framför tv´n.

Sov lungt!

En ny familjemedlem!

Det här med husdjur....jag är uppväxt med både hund, katter, kaniner, hamstrar, råttor:-(, vandrande pinnar och eremitkräftor i varierande ordning. Sen jag skaffade egen familj har det blivit border terrien Mille och det var vad det fick bli, detta endast för att Björn var tvungen att ha en jakthund. Men sen skaffar man barn och Cornelia var inte sen att önska husdjur och då var det en katt det gällde. Man vet ju själv hur enveten man var som liten och man fick ju sin önskan igenom både en och två gånger. Med detta i bagaget är det ju svårt att neka sin dotter och en liten katt är ju faktiskt ganska självgående till skillnad mot en hund. Sagt och gjort...jag hade ju dock några krav, det fick inte vara en vanlig släthårig katt, utan den skulle vara lite lurvig i pälsen men ändå inte långhårig och gärna lite speciell i färgen. Kollade lite på blocket och var även nere hos ventrinären och framförde mina önskemål. Det tog dock några veckor och så ringde de från vetrinären i november och sa att det fått in en liten kattunge som max var 4 veckor gammal och övergiven av sin mor. Kattungen var rödmelerad med blåa ögon och lurvig!!! Oh det är så man smälter och Cornelia och jag for ner med en gång. I en liten bur satt denna lilla kille...






...inte utan att man blev förälskad. Han fick namnet Bilbo!
Sen gick månaderna...




och idag är han en jätte charmig kattpojk, MEN...han är inte lurvig och har inte blåa ögon längre hmmm, tala om att bli lurad på konfekten. Men jag skulle aldrig byta bort honom <3


Då var man på gång...

Jag har nu tagit steget in i bloggvärlden, tillhör väl inte de med de stora skrivar kunskaperna. Men men, jag gör ett försök att hålla er lite uppdaterade om det som händer för närvarande i och runt omkring mig och mitt liv. Håll tillgodo!

Ultraljud v. 17+5


V. 25+5...


Gravid

Ja, det är ju allmänt känt att man är gravid igen efter en så där 7 års mellanrum. Men jag har alltid sagt att jag ska ha mina barn innan jag fyllt 30 år och det kommer jag lyckas med om allt går vägen, och det nästan på mållinjen.
Med Cornelia var jag oerhört flitig, jag skrev dagbok varje dag, följde garviditeten med foton varje månad från 4:e månaden då det knappt syntes att man var gravid. Nu däremot har det varit lite si så där med det, för det första har graviditeten inte varit av det trevligare slaget, konstant illamående i ca. 11-12 veckor med oförutsedda kräkningar lite här och där. När väl det gick över, så har jag fått känna på eller leva med den konstanta upplevelsen av foglossning, behöver inte gå in specifikt på hur den känslan är, men det är iiiinte skönt! Min lilla familj och mina underbara arbetskollegor har fått stått ut med klökningar, allmänt suck och stön i varierande skala från min sida. Jag har ju gett mig den på att arbeta mina nätter fram till jag går på havandeskapsledigt vilket sker den 22/3, så 4 nätter och en kvällstur har jag kvar, nedräkningen är påbörjad....

RSS 2.0