Fredag kväll...

Ja, ha då är snart fredagen till ända! Fick ett ryck efter dagens promenad och tog tag i tvättstugeriet, alltid lika skönt när det är klart.
Sen är det ju det här med att komma på ngt. gott att äta till kvällen, det var lite velande hit och dit men tillslut bestämde vi oss för att ta fram grillen och ugnsgratinera lite grönsaker, alltid lika gott! Björns kusin Martin kom förbi, han var påväg tillbaka till Stockholm. Så vi passade på att bjuda på lite mat, trevligt. Lämnade disken till den "manliga" delen av hushållet, och la mig på soffan för att kolla på Let´s Dance.
Jag är som Tony...precis lika förtjust i Magnus, ganska imponerande hur den stora kroppen kan röra sig så rytmiskt. Jämför honom lite med Björn som inte är fullt så stor, men ändå äger en viss kroppsstorlek av den mer kompakta varianten. Skulle inte kunna föreställa mig att han skulle komma i närheten av vad Magnus kan utföra. Björn har ju lika svårt att ta på sig strumporna som jag har, och då har jag en stor gravid mage framför mig som tar emot=). Men äntligen åkte ju Elisabeth hem!, tyvärr får man ju inte längre njuta av charmören Tobias längre...Ja, ja, vad är väl en bal......
Ska försöka härda ut ngn. timme till så att jag får sova i morgon inför nattens arbete.

Sov sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0