Så var då första advent här...

Det blev rätt sent i går innan jag kröp ner i sängen, därför var jag förvånad över hur pigg jag var när Noah vaknade vid kors i taket...halv åtta i morse. Tog med mig lilleman ut i köket där jag tände första ljuset i min egen händigt tillverkade advents ljusstake.



Sedan styrde jag till med frukost och julmusik innan jag väckte de andra två sjusovarna =).
En mysig morgonstund som avslutades med att min flitiga och morgon ruffsiga dotter ställde sig och diskade medans pappa Björn plockade ur diskmaskinen.




Slänger ut lite bilder från min höst och adventsstädning...





Lite smått och gott, tyvärr blir det inte samma mys med blixten.

Så här hittade jag mina två små troll härom dagen, de låg och läste varsin bok...eller, ja Noah snarare åt sin bok=)




fortsättning som utlovat...















Det var allt vad jag kunde erbjuda från min kamera för denna kväll!

Personalfest!

Det anordnades en överraskningsfest för personalen på mitt jobb och även för oss som går hemma på mamma ledighet, klädkoden var cocktail och samling utanför huvudentrén på sjukhuset kl. 17 förra fredagen. Första gången jag skulle lämna Noah hemma med pappa och syster och jag skulle vara borta =S. Blev lite ciderintag hemma hos Tina där även A-K fanns på plats, alltid trevligt med lite småprat innan =). Sedan var vi på plats vid 17 där vi fick hoppa på en buss. Alla hade ju sina spekulationer om var vi skulle, och vi visste ju att det var cocktailtema på Stufvenäs denna kväll.
Men bussen lurade oss rejäl då den svängde vidare in mot stan och ut på Ängöleden...men sedan vek den av och vidare ut mot Stufvenäs. Fick oss en god drink, eller ja det blev ett par vändor på vägen med annanslikör och fruktsoda samt färska annanas isbitar, gott var det! Även tilltugg i form av jordnötter, och Magnus som sponsrade med diverse artiklar från Vårdförbundet. Själv valde jag en regnkappa (engångs), lustigt nog blev alla kondomer kvar i påsen. Men efter några vändor gick även de åt, kanske efter att några fler drinkar åkt ner i strupen =).

Väl framme blev det en riktigt bra show och god tre rätters middag, lite minus för varmrätten där en form av potatis/selleri pure kändes som en ren timbal portion :-P. Men någon gång ska väl vi oxå få känna på det...
Showen stod fem killar för och den gjorde succé! Sedan blev det dans som varade tills vi åkte hem!

Lite bilder efter önskemål från de som ej var med på festen, vill ni ha de mailade så hör av er!!














Och Tina blev naturligtvis uppraggad....










Nu börjar IDOL igen, får bli fler bilder i morgon...
Håll till godo med dessa så länge =)


Tänk vad tiden går....

Om några dagar är det ett halvår sedan man låg på förlossningen och kämpade (medans mina arbetskompisar hade fest nere på seglarklubben...). Mitt lille hjärtetroll har blivit stora killen, gåstolen är hans bästa vän och han far fram som ett gehu=), lite orolig är jag och försöker få honom att ligga på lektäcket på golvet, men nähä det passar inte. Inget ser man och inget når man=).


Noah gillar att inta allt vad tjejer heter, även lill kusin Belle!


Mammamys är bäst<3<3


Noah med sin kompis!


Noah i sin fina tröja som mormor stickat, tack snälla mormor!!


Och så självklart den underbara syskonkärleken mellan mina våra fina barn, älskar er <3<3<3

En veckas städ....

Här hemma har det varit kaos en hel vecka under min storstädnings procedur. Jag har ju varit van att ha det undanstökat efter en och en halv dag. men lille Noah kräver sin tid, så det har tagit drygt en vecka. Nu är det nästan klart och i morgon kan jag ställa mig med lussebak och njuta av ett adventspyntat hem, det är kvalitet för mig det!!!
Får väl fota lite så ni får skåda mitt verk, men det tar vi i morgon och så kanske datorn kan vara lite hjälpsam oxå ?

Första kvällen borta...

Ja, ha, i morgon fredag, så ställs det till med hemlig fest på jobbet. Klädkoden är cocktail, me like that=), vi vet inte var det bär av heller så det blir lite överaskning överlag.
Jag ska ju då vara borta från Noah för första gången sent på kvällen, Noah är ju en liten mamma gris, så Björn lär nog få det tufft innan det blir lugn och ro här hemma. har prövat att ge honom lite mjölkersättning som han dricker utan problem, så det finns allt på lager tom. bröst mjölk har jag lyckats pumpa ut och fryst in. Så hungrig ska han inte behöva va, men det är nog tryggheten med sin mamma<3 som blir tufast att vara utan då man ska sova för natten.
Men jag lovar mitt lilla hjärta, mamma är tillbaka lagom till nattmålet runt två tiden!!

Kul ska det bli i varjefall, man behöver få komma ifrån och ladda batterierna någon gång i bland, gymmet ger ju tyvärr inte full dos av det....

Så mina goa arbetskompisar...vi syns på fredag!!!!

Självvald blogg paus...

...har det blivit. Är så less på att min text blir jätte stor emellanåt och en evighet att ladda upp en bild, tar det. Men jag har lite annat för mig just nu, målar och donar för att inte tala om den stora höststädningen nu innan advent. Älskar ju allt vad förberedelser inför julen innebär, så jag går in med hull och hår för detta. På söndag blir det den stora fönsterputsar dagen, gäler ju att passa på när Björn är hemma och det är ljust ute, hoppas ju självklart på att det är uppehåll oxå.
Sen på börjas städningen med allt från taktvätt ner till golvlisterna, skit jobbigt, men vad grymt bra man mår när man sedan kan sjunka ner i soffan på söndagen med nybakta lussekatter och varm glögg. Det är kvalitet för mig, städnarkomanen =).

RSS 2.0