Sommar sommar sommar......

Skyller på detta nu, men vem hinner med att blogga i detta underbara väder vi fått uppleva under så lång tid. Själv är man fortfarande mamma ledig, men jag är inne och jobbar både på mitt ordinarie jobb samt gästspelar i B-holms kommun...vad gör man inte för lite extra pengar i fickan=). Min stora...och då menar jag verkligen stora tjej, lever sitt liv med kompisen Anna som hon tillbringar större delen av sommaren med, men oj vad de gör mkt. tillsammans och har så himla roligt ihop. Så henne ser man inte mkt. av hon vaknar och har redan dagen planerad... Sen min lille gosse, så underbar på alla sätt och vis..älskade barn du ger oss så mkt. att njuta av med alla dina framsteg. Nja, det här med att gå är du ju dock lite seg med, men det är på gång, ngr. steg lite då och då tar han, men ojjjj vad hemskt läskigt det är när han väl upptäcker att han går utan att ngn. håller i honom <3.
Sen pratar han på alla dess konstiga språk, men det mest klara är ju; ollen = bollen, la=lampa och isla= jag då så klart =).
Ja, så vi njuter av allt han berikar oss med.
Vi har fått ett nytillskott till vårt hus oxå, Björn har slängt upp en terass så fin, på södergavlen. Så där har det blivet en del avnjutna middagar. Bilder och fortsatt uppdatering kommer.

Må så väl och ha en fortsatt trevlig och solig sommar!!!

RSS 2.0