Åh, vad man njuter...

.... har i dag varit hos frisören och klippt mig. Mitt hår är så extremt tjockt så under 1h och 30 min höll hon på att försöka klippa ur håret. Hon hade lätt kunnat hålla på ett bra tag till, men vi kände oss nöjda till slut och jag lättade ett par gram tror jag :) Underbart skönt att bli ompysslad i varje fall, och tack mamma och Zandra som tog hand om min lilla kille <3.

Innan detta var jag med lilleman på BVC :), han växer och frodas väl. 6225g följer han "sin" kurva jämt och fint vad det gäller sin längd kurva så fortsätter han att skjuta i väg 61,5 cm.
Sedan var det dax att kolla lite styrka och den har det ju inte varit något fel på sedan han tittade ut:). Anja la Noah på mage och höll fast höfterna och benen, sedan lyfte sig Noah rakt upp i luften med rygg och huvud, vi fick oss ett gott skratt och så höll han det utan att "tappa" det. Ja, styrkan ärdet då inget fel på, ganska ovanligt för en så liten krabbat :).

I morgon blir det en dag med aktiviteter, från 11-15 ska Björn spela Beachfotboll nere vid Strand, så där kommer vi hålla till om vädret tillåter. Senare på kvällen är det åter igen dax för Karlshöjds årliga kräftskiva som brukar bli en lyckad tillställning bara det här vädret är på vår sida....

So long!

Onsdag och fint väder...

Vaknade i morse vid 6:30 av slammer ute i köket, Björn rusar upp och hittar Cornelia och Moa i frukost tagen. De hade dukat upp till en jätte fin frukost, så duktiga och goa tjejer. Till på köpet hade de även plockat ur diskmaskinen, ingen blev gladare än jag :). Tack söta ungar <3<3<3 Nu blir det glass på stranden :-).
Jag tog sedan på mig träningskläder och sprang en runda innan jag intog min frukost, helt perfekt väder för löpning den tiden på morgonen. Hemma igen så satt det fint med en god frukost, sedan var det bara att styra upp pasta salladen och pannkakorna som skulle med till stranden. Björn körde ner med tjejerna och packningen medans jag gick ner med Noah som sov så gott i vagnen. Med en sovande pojk fick jag några timmar i solen, så skönt...Lagom framåt eftermiddagen  blev det molningt så då packade vi ihop och drog oss hem. Jag passade på att cykla ner och handla samt hyrde mig två filmer till kvällen eftersom Björn ska åka upp till norra Öland för att kolla rådjur.
Så nu sitter jag här, lilleman har ätit och sover igen, Cornelia och Moa leker, så det är dax att styra upp med lite mat.


Gotland tur o retur...

Så är vi nu hemkomna från vår lilla semester tripp till mitt älskade Gotland. Sedan jag var ca. 5 år gammal har jag varit varannan sommar på Gotland. Min pappa har deltagit i det sk. Ö-utbytet i skytte som är mellan öarna. Så då fick man en familj som man bodde hos och de bodde hemma hos oss när det var på Öland. Så jag har ju varit van vid att komma till Gotland ganska ofta fram till jag var 12 år, sedan var man ju STOR och då var det "häftigare" att vara hemma med sina kompisar.
Så sedan dess har jag bara varit på Gotland 2 ggr, senast för 2 år sedan med Björn och Cornelia. Men nu var det åter dax så torsdagen den 23 juni bar det i väg i lånad 7 meters husbil som Björn skulle köra för första gången ( är inte van att köra så stora fordon), men det gjkorde han med bravur!! Med på resan var oxå min älskade lillasyster och hennes kompis Sara, det gäller ju att fylla ut en så stor husbil. Även våra vänner Camilla och Martin med barn åkte med egen bil och hyrde en stuga på Kneippbyns camping där vi fick bästa husbilsplatsen, ut med klippkanten, helt underbar utsikt.

Livet i en husbil med en liten bebis är väl inte min favorit, ligga på ett i hopfällt bord känns ganska ostadigt när man mitt i natten måste sätta sig upp för att byta blöja eller då man ska byta sida för att amma. Lite lätt ostabilt, men det gick och inga skador här. Sen det här med att inte ha en riktig toalett precis utan för dörren är inte heller någon favorit. Men nu har man prövat detta och vi redde ju ut det med, måste ju tillägga att campingen är fem stjärning och all kred till den, fräscht och trevlig uppläggning och framför allt nära till Sommar- och vattenlandet där vi höll till en heldag.

Så i torsdags tog vi färjan från Oskarshamn och jag som var ororlig att må illa mådde helt prima, lite skillnad mot för 2 år sedan och snabbfärjan från Grankullavik :)
Väl framme i Visby styrde vi kosan direkt ut till Campingen för att installera oss, sedan blev det lite minigolf innan vi skulle inta våran middag på Restaurangen som till hör Sommarlandet, ganska dyra priser men det var ju semester så det fick det bli.
Super mysigt möblerat var det (såg ut som en bröllops dukning), fick hjälp av en servitris till ett bord, var tomt för övrigt med undantag för ett bord. Fick så våra menyer och skulle sedan beställa, beställde sedan dryck och det vi ville äta. Barnen ville äta från deras barnbuffé så de gick och hämtade mat direkt. Zandra och Sara önskade få veta vad en av rätterna innehöll så de väntade på besked på det. När det gått ca. 20 min. hade de fortfarande inte fått besked så då haffade de en annan servitris och fick beställa sin mat.
Efter 30 min hade barnen redan ätit upp sin mat och då hade de inte fått in sin dricka än. Till slut kom drickan in med lite brister dock, Cornelia´s mjölk var inte med och en cola fattades och jag fick inget glas till min dricka utan bara en flaska. Samtidigt får Sara och Zandra in sin mat som de beställde, då hade vi beställt 30 min innan dem men våran mat hade inte kommit. De skyller då på att bongen kommit bort, men att maten snart är på väg. Mitt i detta upptäcker Sara att hennes fläskfilé är rå efter att ha tagit en tugga. De tar med hennes mat ut, Zandra hinner äta upp sin mat innan vi andra får in våran efter ca. 1 h och 40 min. Sedan kommer Sara´s mat och då upptäcker hon att de bara stekt på hennes tidigare mat eftersom den biten hon tagit en tugga av låg kvar på hennes tallrik, åter igen fick hon be om att få en ny tallrik med mat. Denna kom efter ytterligare en 30 min och då fick Sara sitta ensam och äta sin mat. Måste ändå säga att maten smakade väldigt bra! Men vi kände oss verkligen helt bort glömda 3 olika servitriser/servitör, och ingen som riktigt tog sig an oss. Vi tycket ändå att vi blivit riktigt dåligt uppassade och fick inte sitta och äta tillsammans, de skyllde på underbemanning, och visst de kanske de var men vi ska inte behöva vänta så länge utan kompensation. Killen som var den som tillslut tog sig an oss, stackarn.... fick ta hela lasset av missnöjda mat gäster. Kan säga att debord som fylldes på efter att vi kommit hann få in sin mat innan oss:) Det hela slutade med att de tog bort all mat från noterna och vi skulle bara behöva betala drycken. Då kom våran lilla ångest, vi hade ju trots allt ätit oss mätta...tillslut!!! och det var gott. Vi hade tänkt oss en dessert som kompensation. Men så fick vi det här, så istället la vi massor med dricks så de fick nog ett par hundra var extra, de 3 personal som de sa att de var. Men de sprang runt ett ganska stort gäng där vad vi kunde se... Ja, ja det var den bittra sagan om faktiskt är helt sann :-).

Fredagen spenderade vårat husbilgäng inne i underbara Visby stad, det finns verklingen inget som slår denna sommarstad, vilken underbar miljö och alla mysiga uteserveringar. Kalmar och Borgholm släng er i väggen, Visby regerar. Oj oj mycket shopping blev det och god lunch. Sedan bar det av hem igen där vi tog igen oss lite, Sara och Zandra gjorde sig i ordning för en ute kväll i Visby. Vi övriga tog oss lite Sibylla mat och barnén körde en golfrunda igen. Mamma, Pappa och Johan med sin lilla familj kom förbi efter deras färjetripp över. Alla samlade på Gotland samma helg. Mamma och pappa för Ö- utbytet och Johan med familj för ett bröllop.

Lördagen blev det Sommar-och vattenlandet, perfekt väder och många skratt, oj när Zandra och Sara skulle ro asg. :))))
På kvällen blev det in till Visby för en god middag hela gänget, mmmmm gott med plankstek. Väl hemma efter gata upp och gata ner i kraftiga lutningar....ändå ingen träningsverk:) så somnade vi ovaggade. Jag kan lova att jag såg fram emot att få sova hemma i min egna säng natten därpå!!

Som tidigare dagra var jag uppe med tuppen, lämpade över Noah till Björn och sprang iväg för att duscha, göra mig i ordning och sedan ta med en kanna varmt vatten för att tvätta Noah i husbilen. När alla andra flydde husbilen så började jag styra upp lite med borden och även efter frukost. Skönt att ha allt packat för att bara bäras in då vi kommer hem. Frukosten åt vi i restaurangen som alla dagar.
Sedan körde vi in mot Visby och ställde husbilen nere vid hamnen och gick för sista gången denna vändan upp till city för att shoppa lite till...me like :) och sedan mötte vi upp Sara, Johan och Belle för att inta den efterlängtade middagen på Rosengården, kan varmt rekomendera detta ställe. Underbar lättsam personal och maten kan inte i ord beskrivas. Det blev panerad Snitzel med deras hemmagjorda bea och annat gott till!!!!
Färjan hem, hemma vid 22:30 och packa in alla grejer. Mycket tvätt men jag lyckades tvätta 6 maskiner på måndagen och i dag har jag hängt en maskin.
Har i dag städat av här hemma, Cornelia har Moa här och de ligger och sover gott. Imorgon hoppas vi på fint väder och stranden.

Sov gott!!

Bilder från Gotland:


Noah på sin första färjefärd!


Hos moster.




Ska fixa ögonen:)




Sara, Cornelia, Zandra och Noah utan för Kneippbyns sommarland!


Cornelia i en hinderbana uppe i luften, hon var grym drog i fatt killar som var ett par år äldre en henne, stolt mamma var man då!!





Cornelia i linbanan.


Björn på väg upp i den "flygande båten", det plaskade rejält kan jag lova!!


Cornelia tjuter för fullt!!


Noah sover gott!


Sara och Zandra kom äntligen i väg efter att Zandra nästan vällt båten då hon satte sig för långt ut på kanten.
Och här gör Sara nästan en farbror Melker då hon ska kliva ur båten.



Här stod vi med husbilen.


Cornelia i Vatten landet.


I skummet finns Björn....

...där var han



Noah och jag roar oss med att amma och glo på alla andra :)


Nyaste banan där Björn är på väg ut.

och här kom han...



Noah i sina nya fina kläder.




Mamma och tandlös dotter!


Jag med mina älskade barn på underbara restaurangen Rosengården!




Så fick jag händerna fria och kunde fota lite. Cornelia, Björn, Zandra och Sara.


Sara och Johan.


Vy från färjan över klippan där vi stod med husbilen på campingen.

Noah i bilen hem, höll sig vaken från Oskarshamn till Algutsrum, sen var det dax för ett blöj byte.

Äntligen en behaglig dag vid stranden.

Bestämde mig för att göra ett nytt försök vid stranden tillsammans med Noah och Cornelia då äntligen solen kom igen. Fridas ringde Cornelia och ville leka så hon fick följa med ner till stranden hon med. Den här gången bar det av ner till Sjöstugan där oxå Zandra och Anna höll till. Perfekt var det att ligga där vid ekdungen så Noah fick skugga, det lär bli fler gånger, för han mådde som en prins där somnade naken på täcket, så gott!!
Även Björn kom ner efter en stund och hade köpt med sig goda sallader. Så den här gången fick även jag möjlighet att sitta och njuta i solen.


Zandra och Anna i blöjbytar tagen!




KÄRLEK!


Cornelia och Frida.
Lördag

Noah ligger och myser i mormors knä.

I fredags åkte Cornelia och Björn upp till norra Öland med Piprensarn och Lovisa för att tälta och fiska. Jag och Noah blev själva och hade det jätte mysigt. Noah sov tom ut ända till 7:30 i lördags morse. Sedan gick vi upp och Noah fick sig ett bad innan han och jag körde ut till bredsätra för att hälsa på mormor och morfar. Morfar var dock och sköt, så Noah fick mysa med mormor och Zandra medans mamma fick lite avlastning. Kunde tom måla naglarna i lugn och ro. När jag sedan åkte hem, var jag tvungen att köra över Kolstad eftersom det var gigantiska köer i båda riktningarna längs hela 136:an. Lagom hemma så kom även Björn och Cornelia hem, så när jag ammat och fixat lite så tog jag på mig löparskorna för första gången sedan i augusti 2008 och sprang den korta rundan på 4km, och kors jag lyckades springa hela rundan och kunde sprungit längre om jag inte känt mig så trött i överkroppen som jag gjorde. men men det är ju en början. Måste bara för att bygga upp min krassliga rygg, den är verkligen inte välmående. Har så fruktansvärt ont, är i behov av en genomgående massage oxå =). Lagom efter min löprunda hann jag knappt in innan det totalt blev väderomslag, det föll så mycket regn och ett åskoväder utan dess like, mysigt men obehagligt på samma gång. Vädret höll i sig även när det var dax att ta bilen upp yill Lammet, men det var bara att körapå och lagom där uppe så var regnet över!

Söndag i dag och jag har mest hållit mig inne i detta trista väder med undantag för lite mat inköp och hämtning av Zandra. Men har fått dessto mera gjort, nya sängkläder i sängarna och dubbelsats kanelbullar är bakade. Sitter nu vid datorn och har lyckats blogga en hel del och Noah har intye vaknat än. har både bakat, ätit grillat och bloggat utan att han vaknat, det händer inte ofta. Men nu är det dax för lillen att få sig lite mat tycker jag.

Puss på er!


Söndag är det i da

Lammet och grisen!

Så var det då dax för att återvända till Lammet och Grisen, vi får väl se om det blir sista gången för i år (bara2 ggr:(). Vi blev ett helt gäng som slutade på 19 personer, uppblandat med barn och vuxna och två barnvagnar med nyfödda i. Först hade de satt oss vid ett bord där vi inte ens tog oss fram med barnvagnarna, och då hade jag specifikt sagt till om 2 barnvagnar. Men gästerna vid det andra bordet var snälla och bytte så vi kunde placera oss med barnvagnar och allt, dock fortfarande lite trång, men det var ingen som gnällde om det.......Men helt plötsligt kommer ett gäng "raggare" där ena killen börjar gnälla över att alla går förbi honom och stöter till honom, varpå han tycker att vio ska flytta på våra småttingar i vagnarna. Jag blir riktigt irriterad och försöker lite snällt förklara att barnen är nyfödda och vi måste ha dem nära för att se dem. Nähä det var ingen bra ursäkt, riktig otrevlig belev han och hans inte allt för fagra fru. Vilket fick tom. Björn att reagera (undviker normalt gärna konflikter), så han går fram och förklarar att det inte är vårat fel att vi sitter som vi gör då personalen inte riktigt tänkt på placeringen. Men inte ens det fungerar och den här buffliga stora raggaren säger till Björn (som är muskulöst byggd) - stå inte här och brösta upp dig. Och Björn svarar då.. - Nä, jag är född sådan, men vad har du själv för en ursäkt? =))) kul kul. Det hela slutade med att ett annat bord var snälla och satte sin lilla flicka i famnen så Sara kunde ställa sin barnvagn vid deras bord och jag fickk flytta fram Noah en bit så alla kunde gå bakom mig. Och nog fick jag mig ett gäng buffar i ryggen, men efter att ha varit på Lammet under flera år och ett antal gånger så vet man att man får ta det för vad det är, sådan är miljön. Höll dock på att koka ihjäl när raggarfrun hade mage och gå bakom mig och stöta till mig i stället för sin man.......tur man har ganska lång stubin!!!!!


Johan och Stefan.


Björn, Pontus, Johan B, Sanna, Mini, Patrick och Emil.


Mini och Sanna.


Johan. Stefan och jag.




Älskade syster och jag blankpolerade:)


Lilla Sanna vinkar så glatt.

När vi väl kom hem så drog Björn ut Cornelia framtand....åh det har varit min största bävan, nu kommer hon få sådär stora tänder som kommer ta över allt innan hon vuxit i dem :-S

Mammas söta lilla tjej!

Så var det Victorialoppet igen...

...Cornelia har ju laddat lite mer för årets lopp, har varit ute och sprungit ett par gånger tillsammans med Anna. Jag trodde dock att hon skulle springa i hop med Moa då Cornelia inte brukar vara så tuff när det väl gäller. Så när jag stod där nere och väntade på henne så var jag inte beredd på att hon skulle komma i mål så fort som hon gjorde. Förra året kom hon bland de sista i mål, men nu gled hon in så tidigt att jag missade henne. Men tack och lov för kameran så Björn fick med det på bild. Grattis älskade tjej för en strålande prestation <3<3<3<3.

Innan starten så står man och väntar och barnen får lite uppvärmning av Friskis och Svettis, och självklart är det självaste Liselotte (min kollega, sjukgymnast) som håller i detta. Tjejen fick barn 4 månader innan mig och man kan ju säga som så; att hon är redan i form. Såååå vältränad, och själv känns det som om man har en milstolpe kvar tills dess. Men men det är bara att kämpa på....på lördag blir det Lammet och Grisen igen =).


Noah på sitt första lopp som åskådare, i moster Åsa´s famn!

Cornelia inför uppvärmning och lopp!

Noah i hatten :)

Cornelia på väg in i mål!

...och så in i måååål!!!! Duktig tjej!!

Och en duktig och helt slut Lukas tar sista stegen in i mål!!

En nöjd tjej med medalj och annat gott som de får i pris!

Ännu en duktig kille tar sig i mål, heja Anton!
Och stora syster Moa kom också hon i mål. Så duktiga alla barn är som kämpar på i värmen!!!



och här har vi gänget; Anton, Moa, Lukas och Cornelia!!

På kvällen var det sedan dax för det stora Victoria loppet, så vi tog oss hem och grillade tillsammans med Sara, Johan och Lukas. Våran dotter är som vanligt på turne och skulle sova ytterligare en natt hos Moa. Sedan var det bara att packa ner Noah i vagnen och ge sig ner till scoutstugan som vi har som tradition, där vi sitter och hejar på alla löpare. Vi håller en lite mindre nyttig livsstil på andra sidan staketet=) (inte jag dock som höll mig till vatten av en viss anledning):)
Grymt vilka kämpar i alla dess olika former och storlekar, det är riktigt imponerande, jag hoppas jag kan vara på banan till nästa år????.....den som lever få se=)
Cornelia tittade oxå förbi med Perra, Moa och Anton, hon passade på att ta lite kort på sin mamma och lillebror.
Puss på dig gumman, älskar dig!!


Noah blev lite hungrig!



Idag torsdag!

Upp tidigt på morgonen då Noah skulle vara på läkarbesök på BVC vid kl. 9. Zandra och jag turades om att ta Noah så vi hann göra oss i ordning. Sedan bar det av ner till BVC, där Noah fick med beröm godkänt! Han håller sig stadigt över medelkurvan både vikt och längd mässigt, även fast vikten har lagt sig lite mer nedanför den kurva Noah följer, medans längden ligger högt över den kurvan. Så 5755g och 60 cm lång, så en lång och smärt liten pojke har vi=).
Efter detta besöket tog vi och drog vidare tii Färjestaden och Kalmar, och jag köpte mig min nya cykel som var en av 30 års presenterna jag fick. Det blev en vit Sjösala 7 växlad, mycket bekväm och precis som jag vill ha den. Lägger in en bild senare.
Och här är den nya pärlan!

En tur på MCD och Maxi blev det innan det bar av hemåt, där vi styrde till med grillat i dag igen. jag tog mig sedan en lång kvällspromenad med Noah, åh så skönt det var!

Moster håller i en funderande Noah.

Sötunge!!

Noah leker kurragömma!

Hoppas ingen ser mig <3<3<3<3

En dag vid stranden...

Så kom då solen tillbaka, så då packade vi badväskan, Cornelia ringde Frida som följde med. Jag tog vagnen och gick ut till Smedjan i Köpingsvik medans Björn körde bilen. Lagom frame så vaknar Noah, så det var bara att sätta sig och amma. När han väl var färdig ammad och somnat gott, och jag kan luta mig tillbaka för lite sol...ja då går solen totalt i moln och inte en möjlighet att solen skall titta fram. Heléna och Jenny med barn kommer ner till stranden för att njuta av det "fina" vädret, men själva bestämmer vi för att ge upp. Björn kör ner till sjöstugan med tjejerna och jag fortsätter upp till Klinta och syrran där jag tar mig lite lunch. Noah sover fortfarande gott, så jag bestämmer mig för att traska hemåt. Får låna en jacka av Zandra  då det blåser så mycket. Efter en liten stunds traskande så börjar naturligtvis solen att titta fram på en näst intill molnfri himmel. Så var det då när man väl kommit ner till stranden med allt var det innebär, bara vi lämnar den då behagar solen titta fram. Men väl hemma med feta blåsor under fötterna då jag glömt att ha strumpor på i skorna, så kom Bror med familj förbi. Sedan dök även Heléna och Jenny upp för att få fräscha till sig lite innan vi alla tjejer med barn och barnvagnar tog oss ner till staden för att äta gott. Vi hamnade på Blå, och jag fick faktiskt äta min mat utan något ammnings uppehåll, tack älskade son. Min lilla tjej har fått gå på Cirkus med Moa, då Annelie och de var så snälla och tog med Cornelia på det. Tack tack för det, man är så himla tacksam då jag själv har svårt att gå på saker som inte är så lämpligt för ett löitet pyre på 6 veckor. Så tack åter igen alla goa vänner för att ni tar er an Cornelia.

Är nu hemma från kvällens aktiviteter, en skön och vindstilla kväll men aj aj aj mina fötter gör ont av alla strapatser idag.
Väntar på att Noah ska vakna så jag kan få njuta av hans eget lilla prat, det innehåller inte många ord,. men oj så mysigt det är att lyssna på detta jollrande läte.

I morgon är det dax för årets Viktorialopp, Cornelia har bestämt att hon ska springa själv, så vi får se vad det slutar=)

Stulet..

..har under ett par gånger haft Helena och Leia på besök, vi har då tagit oss lite promenader ner på staden. Där har det blivit både lunch och ett par italienska glassar. Helèna är ju så duktig på att fota så jag passar på att sno ett kort från henne som hon tog på Noah.


Inget sommarväder....

...men dagarna de går ändå. Lite mindre ångest för min del, då jag inte behöver känna pressen att ta mig ner till stranden för Cornelia´s skull. Sen har Cornelia blivit så väl omhändertagen av andra som tagit henne med sig till sjön eller hämtat henne för en lekdag. Så Cornelia har inte varit hemma speciellt många dagar sedan skolavslutningen.
men nu har man fått lite mer rutiner med lilleman, så när väl det fina vädret kommer tillbaka, så ska vi ta oss ner till stranden.
I går fick vi tillbaka våran spishäll som gick sönder lagom till maten skulle göras i ordning på lördagen, tack vare våra goa grannar så kunde vi styra upp det ändå.
Och i dag har vi varit nere på soc och skrivit på papper om faderskap, det är ju en ren komedi när man går dit Therese är ju klockren, det är alltid kul att ha sina vänner utsprida på lite olika instanser=). Därefter gick vi vidare ner på staden och tog oss en glass tillsammans med bror. Lille Noah sov hela resan nere på stan och hem, men sedan vi kom hem efter 12 så har han nästan varit vaken hela dagen. Först nu har han somnat, så det blir väl lagom med ett mål mat och förhoppningsvis kanske han sover gott i natt......
Cornelia har i vanlig ordning varit på vift, men nu i eftermiddags så ringde Helena W och frågade om Cornelia fick följa med ner på NoTjafs, jätte gulligt av henne eftersom jag inte vill dra ner Noah dit med så hög volym. Jag får ta dem till nästa sommar=) Tack fam. Wall- Gunnarsson för att ni tar er an Cornelia så mycket!!
Och det lilla jag faktiskt ser av min älskade dotter kan bli en smärre chock, för hem springandes kom hon för att byta kläder och fullspacklad med smink. Whaaa! Jag vill inte att min dotter ska se ut som ett våp när hon är 7 år gammal, jag vet att hon älskar smink (som sin mor), men när hon blir äldre. Cornelia är så naturligt söt så hon behöver inte kladda på sig massa smink mer än då de leker. Så det hela slutade med att Cornelia blev jätte arg och stampade i väg utan att ta på sig de jag sagt till henne om, det passade ju självklart inte lilla damen:-S. Usch vad hemskt att det lilla vi ser av varandra slutar i bråk. Min lilla dotter har blivit en pubertets 7-åring, kan inte minnas att jag var sådan och mamma minns mig inte som det heller....
Får se vilket humör hon är när hon kommer hem efter en dag på Strand Hotell :-)
Lägger in lite kort på min än så länge hemma varande son som man kan ta lite kort på.


Stulen bild från Sara då vi hälsar på inne på BB
Kusinerna Noah och Belle



Pappa-son mys!



Sussar gott!



Smälter in!

Blomman är i ständigt blickfång från Noah:)

Lägger in en gammal bild där även storasyster finns med!
Älskar er mina barn<3<3<3

Oj oj, lite bloggtorka har det varit här...

... och så mycket har hänt.
Jag har ju som sagt tagit klivet in i vuxen världen, med lite ångest i ryggsäcken. Men det har gått bra och inga grå strån eller tillkommande rynkor än....
Min födelsedag firade jag inte på självaste dagen, utan den 4:e juli hade jag öppet hus med ett 60-tal gäster. Det blev ingen dunderfest som hade varit kul om man nu inte varit ammandes, men en oerhört trevlig trädgårdsfest blev det.
Alla mina underbara nära och kära kom och dagen, kvällen och natten blev hellyckat. Fick så fina presenter och precis allt det jag önskat mig och mer där till.
Till mat bjöds det på stor buffé av blandat slag, kladdkaka med grädde och jordgubbar till dessert. Och naturligtvis massa av dricka, som jag sjäv inte kunde avnjuta =).
En liten del av min familj saknades dock denna dag, men det var faktiskt välkommet då min bror och svägerska fick ge sig in till förlossningen. Och precis 1 månad och 3 timmar på minuten så föddes det en liten Belle, 4650g och 54cm.
Välkommen till världen Belle!!




Belle kör lite Yoga variant.

Mamma och dotter sover så gott!

Sisela 30 År

Sara gjorde ett så fint collage till mig!




Berit, Emma, Oscar och Johan!


Ulle, Kalle, fiffi och Emrik!


Mor och far!


Tina, Anders, Perra, Annelie och jag!


Theo on the road!


Oscar!


Hugo och Joel!

Eira!


Anna och Cornelia!

Patrick och Eva!

Födelsedagsbarnet!

Leia!

Jon, mamma och pappa!

Heléna med en gravid fin mage!

Jocke och Albin!

Lina och Tuva!

Joel, Pontus och Emil!

Ulle, Kalle, Nicke och Anders!

Sanna, Björn och Ulle!

Älskade syster Zandra som hjälpt mig med all förberedelse och under hela dagen <3<3<3.

Leia!





Noah!
Tyvärr så blev inte kameran så flitigt använd, så alla gäster hamnade inte på bild. men ni är lika väl i håg komna för det!
Vad fick jaf då...
Pengar till en cykel
Gymkort=)
Present kort på behandling och produkter.
Smycken
Blommor i massor.
Stor ljuslyckta
Marimekko salladsskål och salladsbestik
Vinegrettflaska
Två söta ljuslycktor
Naomi Cambells bodylotion och lippgloss
Alkoholfri skumpa=)
Hudvårdsprodukter
Lina´s egengjorda fat med frukt och grönt i.
Glögg/snapsglas (Mini Mine)
Glasfat med kupa, innehållande godis.

Hoppas jag inte glömt något, är så himla nöjd med allt, tusen tack till alla som kom och gjorde min dag så perfekt och för alla fina presenter.
Vill även ge varmaste kramar till Zandra och Frida som tog sig an all disk efter kalaset<3<3<3<3.

RSS 2.0