Smärtsamt =(

I förrgår satt jag i soffan och helt plötsligt fick jag jätte ont i ryggen. Så nu har jag gott med ett pärlband av knutor runt hela skulderbladet på hö. sida i 2 dagar. Zandra försökte trycka ut det så gott det gick, och det strålar både upp och ner och gör så j---a ont så jag håller på att kräkas.
Kan inte köra bilen heller då den vä. backspegeln bara rasade ner häromdagen, så att vrida mig för att kolla sikten är inte att fundera på. Så idag gick jag flitigt med barn och hund ner till skolan, skönt, men ganska besvärligt med vagn och hund, då man är stel som en pinne =).

//

Wow!!

Jag har fått 4 kommentarer på mindre än ett dygn=), tack godingar! Men fortfarande är det en hel del fler som tittar in här. Ni behöver absolut inte kommentera något, men skriv gärna vem ni är, det är bara roligt!

Dagen i dag...
Njutit av den underbara solen som lyst över Öland idag. Jag och Cornelia tog oss en promenad/cykeltur ner till Vårdcentralen. Cornelia behövde ny kur av Heracillin, eftersom hennes Impetigo/svinkoppor inte ville ge med sig. Så nu kurerar vi med antibiotika och Fucidinsalva.
Dagens middag blev laxfile m. soltorkadtomatpesto och inlindat i baicon, ris och cow slaw sallad =P.
Kvällen till ära fick vi besök av bror och sötnosen Belle. Vi måste se ut som skräcködlor här på Karlshöjd, så fort Johan lämnar sin lilla dotter ensam med oss i ett par minuter så frambringas en falsettliknande ton och några tårar letar sig ner på kinden på detta lilla gryn, händer bara då hon nyss sovit förvisso. Men det är inte utan att vi känner oss lite otillräckliga =).
Annars fick vi njuta av Belle´s sköna sätt att ta sig fram på golvet, alla har vi olika varianter =).

Barnen sover och nu blir det tv och lite avkoppling i soffan för syster och mig, Björn är i väg på fotbollsträning.

Kramen på er!

Jag vill oxå veta...

Inte för att jag har någon jätttehög statistik på min blogg, vilket inte har varit syftet med mitt bloggande. Men det är ändå så många så man börjar bli lite nyfiken. De ä r ju inte så att kommentarerna haglar in, men ni får jätte gärna ge en kommentar eller kanske en vink om vilka ni är, kanske ni själva har en blogg?
Så tveka inte att visa vilka ni är =)

Kramar// Sisela

Fotosessionen fortsätter..










Mina älskade fina barn....

Cornelia far som vanligt fram som ett yrväder, våran mamma/dotter relation pendlar rejält fram och tillbaka. Hon kan ta över helt här hemma och total nonchalera allt jag säger. Har svårt att tro att detta är en trots ålder, samtidigt förstår jag att hon känner sig lite utanför då Noah får så mycket uppmärksamhet av sin mamma. Men det är nog mycket som spelar in, och dagen kan börja riktigt bra då vi spelar spel, pysslar, bakar osv. men kan sedan sluta i total katastrof då hon får sina utbrott och bara skriker, bara för att det inte passar henne. Att föra en vanlig diskussion är helt uteslutet i dessa situationer. Men min stora prinsessa har många goda sidor, hon älskar att överraska sin mamma med ett fint städat rum, och i går morse fick vi alla komma upp till en underbar frukost buffe som hon dukat upp. Allt har sin charm, men åhhh vad jag önskar att våra dagar skulle vara helt problemfria.
Älskade dotter, mamma älskar dig sååå mycket, trots våra duster!

Noah, ja vad kan jag säga. Han är mammas lilla prins. Han charmar mig så mitt hjärta håller på att brista. Mycket har hänt, sedan jag bloggade senast.
Tänderna dyker upp fortare än man hinner med och en charmig liten glugg har han beriktas med. Har ju varit lite fundersam över att han inte börjat krypa, men nu kryper han, dock med vissa undantag. Då dörrar till tvättstuga, soptunna eller badrum står öppna, då gäller det att ta sig fram snabbt och den vanliga "dra sig fram metoden" är den som tydligen går snabbast. Och jag kan nog hålla med, för jag hinner inte vända mig om förän han hunnit fram till sitt mål.
Sedan har ju utvecklingen gått längre, då han nu ställer sig upp mot möbler. Och ställer man honom vid gåvagnen, så far han fram i ett jehu. Så det gäller att ha koll nu, det är ingen liten bebis som ligger kvar på täcket längre. Men samtidigt myser man så av alla nya framsteg som sker.
Sen är det ju språket som oxå börjar utvecklas, Noah är ju bara 9½ månad, men Björn har nu lärt honom att säga "mamma KOM" eller "pappa KOM" och vad gör man inte då =). Om 2 veckor är det dax för nytt BVC besök, det är över 2 ½ ,månad sedan sist. Så det blir spännande att se vad som hänt, han är ju lång som en 1 åring, så vi får se...






Mera bilder kommer..

Badrummet är klart...

eller nja, det mesta i varjefall. Lite sportar i taket, en kalkstensmur bakom badkaret och några kalkstenshyllor mellan skåpen. MEN vi kan bada och duscha, som vi har längtat...det andra kommer sen...

Noah och Cornelia invigde badkaret.

Lägger väl in fler bilder på badrummet, när det är fullt klart...

 


Sedan var det bröllop!


Johanna ♥ Thomas

Alltid lika trevligt när det dimper ner en bröllopsinbjudan i lådan. Den här gånger var det min farbror som skulle till att gifta sig. Ett fint bröllop och en kanon god 3 rätters middag samt tårta. Och så alla underbara uppträdande i form av sång och sketcher.

Jag med mina underbara barn!



Sweet little sister.

Min PRINS!!


Och så brudparet!


Kusinerna bus, de höll i gång vid bordet =)


Så fina!

Fina pappa!


Stora systeryster!




Cornelia dansar Linedance.

En trevlig dag/kväll, alltid lika kul att träffa sina kusiner då det inte sker så ofta.


Det var en gång...

en blogg som ständigt får långa uppehåll. Men som sagt jag skyller på datorn och så kommer det vara ett tag till, tills vi hittar en ny.
Ska se om jag kan uppdatera mig lite;
För en månad sedan var det MILF träff inne på LEO´s lekland, och dit tillhör ju en annan då;-). Så jag tog med mig barnen och vi fick en kanon kul dag på det ny utökade LEO´s.







Själv har man lika kul som barnen, och det pirrar garanterat mer i min mage då jag far ner med Cornelia i rutchkanorna=))


Datorhaveri..

Så ser det ut hemma hos oss nu för tiden. Datorn har totalt lagt av så nu har jag min gamla lapptop som inte är i bästa funktion. Har varit oerhört dålig på att blogg på senste tiden, men förhoppningen är att vi snart ska vara med ny dator så då tänkte jag ta igen allt jag missat att dokumentera. Kan ju skylla lite på allmän trötthet då jag varit inne och jobbat ganska mycket nätter på sistens =). Det har varit kul att komma igång, men jag känner att Noah blir lite förvirrad av att mamma är borta på nätterna. Så nu blir jag hemma ett par veckor för att få in rutinerna igen. Men sen är jag nog sugen på lite pass igen...
Som sagt återkommer snart för lite uppdatering!

Gottens på er där ute!

RSS 2.0