Grattiskramar i massor till vår fina tjej som i dag fyller 8 år!!!!


Mmmm...jag vet, ingen vidare fart på mitt bloggande...

Och ingen vidare ursäkt för det har jag heller, jo, det skulle kanske vara att jag hellre håller mig utomhus då det är fint väder. Eller tillbringar tiden på golvet tillsammans med min son, som för närvarande älskar att kasta och stutsa med bollen =). Sen har jag den senaste veckan tillbringat tiden inomhus då jag har haft stor vårstädning (låter som mig). Men jag har en leverans av nya möbler som kommer i morgon, och då vill man ju att det ska vara tipp topp =).
Så jag tänkte, att när allt är klart..så lägger jag ut lite bilder och sen ska jag uppdatera lite om det vanliga i mitt liv.
Nu i helgen blir det baluns av stora mått, först ska Cornelia ha barnkalas på lördag och söndagen bjuds det på vuxenkalas. Och när hon väl fyller på tisdag, ja då får väl damen i egen hög person styra över hur hon vill ha sin dag. Så schemat nu framöver kallas för FULLBOKAT.SE hos oss.
Själv har ju inte min städvecka enbart inneburit städning, mitt i allt har jag hunnit in med 2 barn till ögonmott. de vill ju hålla koll på Noah tidigt för att ev. upptäcka skellning. Men det dom lyckades se på en 11 månaders nyfiken liten goding, såg bara bra ut. Allt de håller fram vill man ju gärna ta och stoppa i munnen, kan ju vara något gott... Sedan har jag nu varit inne och jobbat 2 nätter, och håller fortfarande på, lyckas tom. komma emellan för att skriva några rader här =).

Så håll ut mina vänner, snart är jag tillbaka och det kommer oxå glimma till lite bilder mitt i all tråkig text som jag lyckas få ner.
Kram och godnatt på er!!

RSS 2.0