Personalfest!

Det anordnades en överraskningsfest för personalen på mitt jobb och även för oss som går hemma på mamma ledighet, klädkoden var cocktail och samling utanför huvudentrén på sjukhuset kl. 17 förra fredagen. Första gången jag skulle lämna Noah hemma med pappa och syster och jag skulle vara borta =S. Blev lite ciderintag hemma hos Tina där även A-K fanns på plats, alltid trevligt med lite småprat innan =). Sedan var vi på plats vid 17 där vi fick hoppa på en buss. Alla hade ju sina spekulationer om var vi skulle, och vi visste ju att det var cocktailtema på Stufvenäs denna kväll.
Men bussen lurade oss rejäl då den svängde vidare in mot stan och ut på Ängöleden...men sedan vek den av och vidare ut mot Stufvenäs. Fick oss en god drink, eller ja det blev ett par vändor på vägen med annanslikör och fruktsoda samt färska annanas isbitar, gott var det! Även tilltugg i form av jordnötter, och Magnus som sponsrade med diverse artiklar från Vårdförbundet. Själv valde jag en regnkappa (engångs), lustigt nog blev alla kondomer kvar i påsen. Men efter några vändor gick även de åt, kanske efter att några fler drinkar åkt ner i strupen =).

Väl framme blev det en riktigt bra show och god tre rätters middag, lite minus för varmrätten där en form av potatis/selleri pure kändes som en ren timbal portion :-P. Men någon gång ska väl vi oxå få känna på det...
Showen stod fem killar för och den gjorde succé! Sedan blev det dans som varade tills vi åkte hem!

Lite bilder efter önskemål från de som ej var med på festen, vill ni ha de mailade så hör av er!!














Och Tina blev naturligtvis uppraggad....










Nu börjar IDOL igen, får bli fler bilder i morgon...
Håll till godo med dessa så länge =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0