Tiden går...

Ibland undrar man var dagarna tar vägen, tycker inte att jag hinner med bloggeriet med att uppdatera min dagbok. I går hade jag till att börja med en lugn dag hemma, gick en runda med Mini så att barnen kunde somna. Cornelia var med bror och svägerska m. fam. på Ölands djurpark. Jag blev servad av Björn som var snäll och köpte hem en lunchsallad till mig. Så jag hade inte allt för mycket att stå i, mer en ett par maskiner tvätt. På eftermiddagen gick jag ner och handlade till kvällens grill middag med mina föräldrar och syster. Kände mig lite övergiven då Björn skulle på fotbolls match och Cornelia följde med fam. Gunnarsson till poolbaren så fort hon kom hem. Efter shoppingturen hann jag hem för en löprunda innan Björn blev hämtad. Sedan var det bara att börja förbereda maten, duscha och lite annat innan de andra anslöt sig. Gott blev det, avslutade med kaffe och kaka.
Fick även ta en titt på Zandra´s alla "verktyg" för diverse manikyr , pedikyr osv... Är så stolt över min lillasyster som nu påbörjat sin utbildning till hudspecialist/terapeut. Det kommer hon klara med bravur, är även lite avis, har alltid haft en viss förkärlek för det yrket. Men med min färgblindhet så är det inte många som skulle vilja ha hjälp med val av rätt foundation och andra färgkombinationer. Så det var bara att lägga den drömmen åt sidan, tala om handikapp...borde finnas något bidrag för såna som oss:-P.

Noah i kepsen.




Cornelia med sin arga lillebror!





Lördag: Fick åter igen en bra natt, sedan är man ju uppe med tuppen, men natten innehöll bara ett mål mat. Upp och styrde i ordning lite innan det var dax att möta upp syrran för ett pass på gymmet. Det gäller ju att motarbeta träningsvärken. Kan lova att axlarna var tuffast att ge sig på med träningsvärk, men allt känns bara bra när man är klar.
Hem och duscha, sen kom pappa förbi på en liten fika och pratstund, så vi satt och njöt ute i solen en stund.
På eftermiddagen anslöt sig Noah och Cornelia´s kusin Alva till oss, hennes föräldrar skulle på bröllop. Så vi styrde upp med tacos och annat smått och gott. Noah fick oxå lite uppassning av tjejerna.






Noah ska på promenad med mamma!


Cornelia tar gärna kort på sig själv =)


Kusin Alva och Cornelia myser med Noah.


Nu blir det lite film och mys i soffan för min del. I natt blir man gräsänka för ett tag Björn drar upp till norra delen för Bockpremiär med stort B. Det har laddats för fullt hela dagen, har nog aldrig sett Björn så nogrann med packning som när det nalkas jakt. Men vi önskar god jaktlycka, det är ju sååå gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0