Så var man tillbaka igen.....

Har inte varit så flitig med bloggandet på ett bra tag, men det beror på att september varit så full av aktiviteter av blandat slag. Det har varit dop, möhippa, svensexa, kräftskiva med jobbet och så ett underbart bröllop och naturligtvis skördefest på Öland. Så det är väl det som ligger närmst till att dokumentera om här och nu...
Dopet är ju avklarat så vi tar väl lite möhippa till att börja med...
Möhippan tillhör då det bröllop som vi fick inbjudan till 2½ vecka innan själva festen, så här talar vi om tajta svängar och möhippeplanering via telefon med 5 tjejer inblandade. Och då kan ju alla begripa att det var många viljor att samsas om. Men men, man kan ju inte få allt man vill, dagen och kvällen blev ändå till belåtenhet tillslut och den blivande bruden var nöjd, och det är ju det som räknas=).

Det blev ju inget hejdundrande festande då bruden är gravid, jag ammar och de andra hade diverse andra ursäkter som bilkörning osv.=)
Ulle kom hem efter en dag på jobbet och trodde hon skulle åka med sin svärmor till Växjö för att hämta brudklänning. Men där stod vi och styrde upp henne i lite bekväma kläder, ögonbindel och cowboyhatt.

Sen bar det av till Revsudden för lite ridning. Ulle kom tillbaka lagom bredbent, så kan det gå när det var några år sedasn man satt på en häst.
Sedan fick hon sig en skön massage:



Noah fick naturligtvis oxå vara med...


Därefter blev det lite smått och gott att äta och lite alkoholfritt vin i glasen:


De som ridit passade på att duscha innan vi gav oss vidare av in mot staden där vi hälsade på hemma hos min bror och svägerska, eftersom Sara skulle sminka Ulle:






Noah och kusin Belle höll hand!


Sminket på plats!



Tjejgänget på väg till Gröna stugan för att supera!!



Det belv en lugn och trevlig kväll som för min del avslutades med att Björn ringde och sa att Noah var jätte ledsen och inte kunde komma till ro. Jag hade då varit borta i 2 h, så i väg i all hast upp till Sara och Johan och gissa vad??? Jo, Noah hade somnat precis när Björn hade lagt på luren=). Men vi ammade lite och gav oss sedan av hemåt...

 


Kommentarer
Postat av: Emma

Roligt att ha dig tillbaka....

2009-09-30 @ 12:32:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0