Nyss hemkommen....

....från första hemma matchen för Stora Frö! Första halvlek var helt mållös, sen måste Stora Frö helt glömt bort det här med halvleks snacket eftersom stora delar av laget var och käkade gratiskorv. För när andra halvlek kör i gång så sprutar Högsrum in 3 mål på 10 minuter och ytterligare 2 i slutminuterna. Kanske dags att fotbollspelarna, handbollsspelarna och innebandygrabbarna går igenom hur varje spelare i laget fungerar och vad de är bra på så kanske de kan bli lite mer samspelta. Detta säger ju jag som är en såååååååå van fotbollspelare :-).
Tror dock ändå att Stora Frö hade största supporterklubben på sin sida!!! Björn hade i varjefall lyckats skarapa ihop både grannar och familjer av blandads valör.
Måste ändå bjuda på ett kort som visar att Björn inte var helt passiv i spel, syns även på hans såriga ben så här efter match!


Nu blir det till att ta hem mat från pappa blå och ta det lite lugnt.

DAGENS BÄSTA! Björn ska vara krönikör till nästa hemma match, fick mig ett gott skratt när jag såg det. Tror inte killarna i laget förstår hur illa det kan bli med tanke på att Björn knappt lyckas skriva en handlarlista utan att missa det viktiga!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0